Fotbal intern

De ce renunță Mircea Rednic la Penedo? „E bătrân și nu mai vede bine!”

28.10.2018 | 17:25
De ce renunta Mircea Rednic la Penedo E batran si nu mai vede bine
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic caută portar, pentru că nu este mulțumit de Jaime Penedo. Panamezul de 37 de ani și-a prelungit contractul cu Dinamo în vară, dar nu mai are prestațiile din primele două sezoane.

Noul antrenor al lui Dinamo, Mircea Rednic a realizat la puțin timp după numire că problemele defensive ale echipei sale țin și de evoluția lui Penedo, nu doar de cea a fundașilor, pe care îi critică toată lumea aproape după fiecare meci.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic crede că Penedo e „prea bătrân și nu mai vede bine!”

FANATIK.RO a aflat motivul clar pentru care tehnicianul a trecut și un portar pe lista sa urgentă de achiziții. Rednic le-a motivat celor din staff, după primele antrenamente, că Penedo nu mai este o variantă pentru Dinamo deoarece „e prea bătrân și nu mai vede bine mingile!”

Mai mult decât atât, Rednic gândește și pe termen lung și este conștient că panamezul nu este o variantă pe care „câinii” să se poată baza pe viitor. În ianuarie 2019 intră în ultimele șase luni de contract și apoi se va lăsa de fotbal, așa cum a lăsat de înțeles acesta la semnarea prelungirii angajamentului cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Când vine noul portar al lui Dinamo? „Miercuri sau joi”, răspunde Rednic

Mircea Rednic vrea să-și „pregătească poarta” încă de pe acum pentru sezonul 2019/2020. Este motivul pentru care noul portar va fi printre primele achiziții ale „roș-albilor”, lucru confirmat de Mircea Rednic pentru FANATIK.RO: „Abia miercuri sau joi vorbim de transferuri. Nu vreau să zic nimic clar până nu îi văd semnați”.

MIrcea Rednic e pregătit de curățenie generală la Dinamo. FANATIK a aflat motivul pentru care Penedo este pe lista neagră
Mircea Rednic e pregătit de curățenie generală la Dinamo. FANATIK a aflat motivul pentru care Penedo va trebui să-și facă bagajele

Vor fi minimum 6 achiziții în toate compartimentele

Mircea Rednic a declarat după primul meci al celui de-al patrulea mandat al său la Dinamo, 1-1 cu Dunărea Călărași, că va face urgent achiziții, între timp fiind reziliat contractul lui Daniel Subotic. „O să vină și jucători noi, cei care vin acum nu și-au găsit echipe. Unii pentru că au ținut la preț, altora nu le-a convenit campionatul. Trebuie să ne întărim”, a spus Rednic la conferința de presă dinaintea meciului de luni seara, ora 21:00, cu Concordia Chiajna, care va fi LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Pe posturi, ar fi vorba despre un portar, doi fundași, din care unul stînga și unul central, un mijlocaș și doi atacanți.

  • 37 de ani a împlinit Jaime Penedo pe 26 septembrie, fiind la Dinamo din iulie 2016
  • 270.000 de euro este valoarea actuală a panamezului pe transfermarkt
ADVERTISEMENT