Sport

De ce s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi! Mihai Nicușor avea 37 de ani și a murit azi

29.03.2019 | 12:30
De ce sa aruncat de la etaj fratele lui Mirel Radoi Mihai Nicusor avea 37 de ani si a murit azi

Fratele fostului fotbalist și actual selecționar al echipei naționale de tineret, Mirel Rădoi, a murit astăzi, 29 martie. În vârstă de 37 de ani, acesta s-a aruncat de la etajul blocului unde locuia în luna februarie. Se spune că acesta a recurs la acest gest după ce s-a certat cu partenera de viață.

De ce s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi, Mihai Nicușor

Motivul conflictului ar fi fost divorțul. Fratele fostului fotbalist avea fracturi la nivelul membrelor inferioare, dar și leziuni grave la cap: „Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii.

Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat autoritățile în ziua care l-a adus aproape de sfârșit.

De ce s-a aruncat de la etaj fratele lui Mirel Rădoi! Mihai Nicușor avea 37 de ani și a murit azi
Mihai Nicușor avea 37 de ani și a murit azi

Mihai Nicușor a murit azi, la vârsta de 37 de ani

Despre starea sa de la acel moment, care chiar dacă părea fără rezolvare, a vorbit purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Drobeta-Turnu Severin. „Este foarte grav, cu vreo 100 de fracturi, cu o mulţime de leziuni. Noroc a avut că nu are organe interne rupte. Oricum este într-o stare gravă.

Deci, un caz la limită, cum s-ar spune. S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilităţile existente, într-un spital de urgenţă din România, ca să i se dea asistenţă medicală. Era la faţă rupt. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi. Avem acceptul Spitalului Floreasca să-l primească. Va fi transportat, când va fi stabil. Familia ar dori să-l trimită la Timişoara”, a spus Cristi Jianu pentru FANATIK.