Life

De ce s-a căsătorit Simona Halep într-o zi de miercuri. Care e explicația acestei decizii

Simona Halep și Toni Iuruc au ales să se căsătorească într-o zi de miercuri. FANATIK vă spune care este explicația acestei alegeri a fostului lider WTA.
16.09.2021 | 08:07
De ce sa casatorit Simona Halep intro zi de miercuri Care e explicatia acestei decizii
De ce s-a căsătorit Simona Halep într-o zi de miercuri. Care e explicația acestei decizii. Sursa foto: Darren Cahill / Twitter
ADVERTISEMENT

Fără îndoială, cel mai important eveniment al mijlocului lunii septembrie a fost nunta Simonei Halep cu iubitul ei, Toni Iuruc. Evenimentul a avut loc miercuri, într-o locație de lux din Constanța.

Cei doi miri și-au unit oficial destinele într-un loc inedit, mai exact o locație amenajată pe plajă. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului de la malul Mării Negre, Vergil Chiţac.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc, căsătoriți într-o zi de miercuri. Care e explicația acestei decizii

Simona Halep şi Toni Iuruc sunt împreună din anul 2019. Prima lor apariție publică împreună s-a consemnat la turneul de Grand Slam de la Wimbledon din acel an, când Simona s-a încoronat ”Regină” la Londra, după o victorie de senzație cu legenda Serena Williams.

Cei doi au ales să-și unească destinele într-o zi de miercuri. Motivul acestei alegeri nu este unul care ar depinde de programul sportivei, cea care nu mai are turnee până în octombrie, ci ține de o tradiție de la machedoni.

ADVERTISEMENT

Atât Simona cât și Toni Simona Halep și Toni Iuruc provin din familii de machedoni. Drept urmare, aceștia nu au vrut să se abată de la obiceiurile din străbuni.

În mod tradițional, căsătoria în familiile de machedoni reprezintă un eveniment ce se petrece cu mare fast, așa cum de altfel a și fost nunta Simonei de la mijlocul acestei săptămâni. Spre deosebire de nunțile de la români, dea de la machedoni este mai extinsă.

ADVERTISEMENT

Nunta la machedoni durează o săptămână. Evenimentul debutează într-o zi de miercuri și se încheie abia luni, fiecare zi având diferite ritualuri aparte.

Ce urmează pentru Simona Halep după căsătoria de miercuri cu Toni Iuruc

Luna de miere a noului cuplu Halep – Iuruc va fi una extrem de scurtă. Peste doar 3 săptămâni, Simona Halep urmează a lua parte la turneul de la Indian Wells.

ADVERTISEMENT

După Open-ul puternic de peste ocean, pentru fostul lider WTA urmează Kremlin Cup, din Moscova, turneu care va avea loc între 18 și 24 octombrie. Halep are în palmares un trofeu de campioană și de la acest turneu, din 2013, anul în care a explodat cu adevărat în tenisul de înalt nivel.

Apoi, spre sfârșitul lunii octombrie a confirmat participarea la Transilvania Open, de la Cluj-Napoca.

În 2021, Halep, care a avut un sezon dominat de accidentări, nu va participa la Turneul Campioanelor. Acesta se va disputa în acest an la Guadalajara, în Mexic, pe hard.

ADVERTISEMENT