Life

De ce s-a destrămat, de fapt, prietenia dintre Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană: „Și-a permis să-mi scrie să mă invite la tăierea moțului fetei sale”

Andreea Tonciu a dezvăluit pentru FANATIK adevăratul motiv care a dus la destrămarea prieteniei sale cu Sânziana Buruiană.
13.10.2021 | 17:24
De ce sa destramat de fapt prietenia dintre Andreea Tonciu si Sanziana Buruiana Sia permis sami scrie sa ma invite la taierea motului fetei sale
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au fost cândva prietene
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a lămurit, în exclusivitate pentru FANATIK, misterul rupturii prieteniei cu Sânziana Buruiană, în contextul în care blondina va readuce din nou în spațiul public acest subiect.

Sânziana Buruiană a oferit un interviu pentru canalul de Youtube The Xclusive, care va apărea mâine, în care, printre altele, va vorbi despre prietenia ei cu Tonciu.

ADVERTISEMENT

Din teaserul care a apărut pe Youtube reiese foarte clar că între cele două foste asistente de televiziune nu mai e cale de împăcare. Sânziana spune că i-a dat block de mai multe ori brunetei și că nu o mai are în lista de prieteni.

Andreea Tonciu pune capăt speculațiilor despre motivul care a dus la ruptura prieteniei cu Sânziana Buruiană

Pentru că în această poveste este implicată și Andreea Tonciu, FANATIK a vrut să afle direct de la sursă ce a dus la ruptura legăturii dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Andreea nu a fost deloc mirată când a aflat că fosta ei prietenă va vorbi din nou despre ea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil a ținut să precizeze că, dacă tot are ceva de spus la adresa ei, ar fi bine să fie vehementă o dată pentru totdeauna. Își dorește să nu se mai alimenteze speculațiile că s-ar fi întâmplat ceva grav între cele două.

Vedeta a spus că nu a existat niciun scandal între ele. Pur și simplu s-au distanțat în timp. Pe parcursul anilor, fiecare a luat-o pe drumul ei, și-a format o familie, neexistând niciun alt motiv care să fi stat la mijloc.

ADVERTISEMENT

„Să spună Sânziana care este motivul, dacă tot vorbește despre mine. Eu nu am nicio relație cu ea acum. Ea însă și-a permis să-mi scrie când eram în vacanță, să mă invite la tăierea moțului fetiței sale. Judecați voi care este adevărul”, a declarat Andreea Tonciu pentru FANATIK.

„Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei”

„Nu am avut absolut nimic cu ea. Nu ne-am certat sau să fi avut vreun scandal. Cât despre relația de prietenie, nu pot să zic că o regret. Nu pot să zic nici că nu îmi pare rău.

ADVERTISEMENT

E alegerea mea. Eu sunt cu viața mea, ea e cu viața ei. Fiecare a ales în felul ei în timp”, a completat bruneta.

Totodată, Tonciu a spus că este foarte mulțumită cu viața pe care o are. Tot ce contează pentru ea acum este familia.

ADVERTISEMENT