Fotbal intern

De ce s-a enervat Becali. “M-a minţit! Nu mai pupă Steaua niciodată!”

11.05.2018 | 16:18
De ce sa enervat Becali Ma mintit Nu mai pupa Steaua niciodata

Gigi Becali s-a enervat teribil şi a afirmat că la Steaua, aşa cum patronul roş-albaştrilor îi spune în continuare formaţiei sale, niciodată Costel Gâlcă nu ar fi câştigat campionatul dacă el nu intervenea din puşcărie să îi facă schimbările în timpul meciurilor.

Gigi Becali nu se dezminte. Ce abosolut toată lumea din fotbalul românesc ştia, că patronul roş-albaştrilor obişnuieşte să sune pe banca tehnică în timpul meciurilor pentru a le spune antrenorilor ce schimbări să facă, s-a mediatizat din nou şi public. La un post de televiziune patronul roş-albaştrilor a recunoscut că inclusiv lui Costel Gâlcă îi făcea schimbările.

De ce s-a enervat Becali

Însă Gigi Becali nu se află la primele de dezvăluiri de acest fel despre Costel Gâlcă. În urmă cu ceva timp patronul vicecampionilor a mărturisit pentru FANATIK.RO din ce motiv nu a mai dorit să îi prelungească contractul lui Gâlcă, deşi fostul internaţional câştigase în sezonul respectiv trei trofee cu formaţia roş-albaştrilor.

“Nu îi mai comparaţi voi pe Dică şi Gâlcă că sunt total diferiţi. Dică este un băiat cuminte care pe mine nu m-a minţit niciodată. Însă Gâlcă a făcut-o şi era să mă coste titlul cu Steaua. Dacă nu interveneam eu nu mai câştigam nici un campionat. Costel m-a minţit rău de tot. Pe final de campionat mi-a spus că trimite pe teren o echipă, iar până la urmă a trimis alta. A făcut totul de capul lui. Mi-a spus că îl bagă pe Rusescu titular şi nu a făcut-o. Pentru faptul că m-a minţit, nu o să mai pupe el Steaua niciodată. Gâlcă mă ştia foarte bine cum sunt eu. I-am spus încă de la puşcărie, când ne-am întâlnit prima dată, că eu obişnuiesc să mai sun şi să mă bag la echipă.

I-am spus de trei ori cînd a venit la mine la puşcărie că eu obişnuiesc să mă mai bag la echipă, a acceptat, dar apoi a făcut ce l-a tăiat pe el capul. Însă cu Dică e alt lucru. Cu omul ăsta ce vorbesc aia rămâne. Dacă el îmi spune echipa, atunci aia intră pe teren, nu mă trezesc cu alţi fotbalişti pe teren. Dică nu este mincinos aşa cum a fost Gâlcă cu mine. Iar dacă Dică o să câştige titlul cu Steaua, atunci el o să rămână sută la sută antrenorul acestei echipe. Atunci a fost decizia mea să nu mai lucrez cu Gâlcă, deşi mulţi apropiaţi mi-au spus că nu e bine ce fac deoarece omul a câştigat trei trofee. Dacă ar fi să aleg între Dică şi Gâlcă îl aleg fără nici o emoţie pe Dică”, a spus Becali pentru FANATIK.RO.