Fotbal intern

De ce s-a rupt Mario Rondon în minutul 7 cu FCSB! Ce s-a întâmplat la Berna. Exclusiv

13.12.2020 | 21:49
De ce s-a rupt Mario Rondon în minutul 7 cu FCSB! Ce s-a întâmplat la Berna. Exclusiv
„Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot (hepta)
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă motivul pentru care Mario Rondon s-a accidentat în debutul partidei contra celor de la FCSB. Partida din Europa League cu cei de la YB Berna a cântărit mult în deciziile pe care Iordănescu le-a luat în alcătuirea primului “11” aliniat în derby-ul de duminică.

Edi Iordănescu a fost pus în fața unor decizii dificile înainte de meciul cu FCSB, mai ales în compartimentul ofensiv de unde Debeljuh absentează.

ADVERTISEMENT

Atacantul lui CFR a suferit o comoție la Berna și a devenit astfel indisponibil pentru o perioadă de timp scurtă, iar Mario Rondon a acuzat și el dureri după deplasarea din Elveția.

De ce s-a rupt Mario Rondon în minutul 7! Ce s-a întâmplat la Berna

Mario Rondon s-a rupt în minutul 7 în derby-ul cu FCSB, fiind imediat înlocuit cu Jakob Vojtus. Aceasta a fost cea de-a doua modificare făcută de Edi Iordănescu, prima fiind efectuată chiar în minutul 3, atunci când tânărul Andrei Joca a fost înlocuit cu Alexandru Chipciu.

ADVERTISEMENT

Mario Rondon a acuzat dureri la finalul meciului cu YB Berna, partida din Europa League fiind disputată pe teren sintetic, acesta fiind motivul principal al problemelor atacantului de la CFR Cluj. Cum Gabriel Debejuh era scos din calcule pentru confruntarea cu FCSB, tehnicianul clujenilor a fost obligat să aleagă între titularizarea lui Rondon și cea a lui Vojtus și

Edi Iordănescu a ales să riște cu Mario Rondon în atac însă decizia sa nu a dat roade iar atacantul titular de la CFR s-a rupt în minutul 7, fiind necesară înlocuirea de urgență de pe teren.

Gabriel Debeljuh a ajuns la spital după meciul de la Berna

Gabi Debeljuh a fost transportat de urgenţă la un spital din Berna, acolo unde a efectuat un RMN. Atacantul a fost lovit cu genunchiul în cap de un adversar, în finalul meciului, acesta suferind o comoție cerebrală conform spuselor lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

“Debeljuh are comoție. Nu-și aduce aminte nimic. Nu știe unde e”,  a declarat Edi Iordănescu, exclusiv pentru FANATIK. Accidentarea a fost una destul de gravă, atacantul pierzându-și memoria după lovitura suferită.

“Acum sunt bine, dar atunci nu mi-am amintit nimic din ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni. N-am fost bine deloc. M-am trezit apoi la spital că nu mai știam nimic din repriza a doua și de la finalul meciului. Dar acum sunt în regulă. A fost foarte ciudat. A fost foarte ciudat, dar acum îmi amintesc tot”, a fost declarația lui Debeljuh.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,62 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri