Life

De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea. Care e motivul

15.05.2021 | 16:35
De ce sa rupt prietenia dintre Smiley si Alex Velea Care e motivul
De ce s-a rupt prietenia dintre Smiley și Alex Velea. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Alex Velea și Smiley s-a rupt, chiar dacă cei doi nu au fost implicați în vreun scandal și nici nu s-au certat. Motivul este unul legat de Alex Velea.

Smiley și Alex Velea aveau o prietenie strânsă și frumoasă, dar acele vremuri sunt demult apuse. Relația dintre ei s-a răcit și nu mai sunt văzuți împreună deloc.

ADVERTISEMENT

Prietenia dintre Smiley și Alex Velea s-a rupt. Adevăratul motiv

Un motiv real nu ar exista pentru îndepărtarea celor doi, pentru că nici nu s-au certat, dar nici nu au făcut declarații tăioase unul despre altul. S-a speculat la un moment dat că banii ar fi de vină.

Alții spun că relația dintre cei doi cântăreți s-a răcit după ce Alex Velea a intrat într-o relație cu Antonia și s-a concentrat mai mult asupra vieții personale.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ce a început relația cu Antonia, Alex Velea a ținut totul un secret față de Smiley și de atunci a început să înceapă o separare.

„Smiley n-a avut habar despre povestea lor de amor și nu se aștepta că Alex să îi ascundă. Chiar s-a plâns în repetate rânduri că a aflat ultimul în contextul în care ei erau de nedespărțit. A fost uimit și a zis că Velea s-a schimbat mult în ultima perioada”, au declarat niște apropiați.

ADVERTISEMENT

Alex Velea nu îi mai răspunde la telefon lui Smiley

Acum, Alex Velea este cel care păstreaza distanța față de Smiley și nici măcar nu îi mai răspunde la telefon. Reacția lui Smiley a fost să îndepărteze din cauza acestei atitudini.

„Alex nu îi răspunde aproape niciodată la telefoane lui Smiley. Mereu spune că este obosit, că a avut treabă. Nu s-au certat, încă se înțeleg bine, dar nu mai sunt ca frații, ca înainte. Smiley a început să se distanțeze tocmai din cauza acestei atitudini a lui Alex”, au spus niște surse apropiate celor doi.

ADVERTISEMENT

Astfel, vinovat de ruperea prieteniei ar fi Alex Velea, care a renunțat aproape de tot la vechii săi apropiați. După ce și-a deschis propria casă de producție, Golden Boy Society, Velea a renunțat să mai facă piese cu casa de producție a lui Smiley.

„Alex este cel care a decis acest lucru. Nu mai vorbește cu aproape nimeni din vechea gașcă. Nu a existat o ceartă între el și Smiley, pur și simplu a încetat să-i mai răspundă la telefon.

Nici măcar nu se mai duce să tragă piese la Hahaha Production, casa de discuri a lui Smiley, deși doar cu ei a lucrat încă de când s-a lansat pe piață”, au spus sursele pentru stiridinlume.ro.

ADVERTISEMENT