News

De ce s-a sinucis, de fapt, Adela Loredana, polițista în vârstă de 25 de ani. Detalii cutremurătoare din anchetă

Noi detalii ies la iveală în cazul Adelei, polițista în vârstă de doar 25 de ani care a ales să își pună capăt zilelor.
11.09.2022 | 11:37
De ce sa sinucis de fapt Adela Loredana politista in varsta de 25 de ani Detalii cutremuratoare din ancheta
Noi detalii din ancheta în cazul polițistei care s-a sinucis. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală în cazul Adelei, polițista care la doar 25 de ani a ales să își pună capăt zilelor, în luna ianuarie a acestui an.

Ce a împins-o pe tânăra polițistă să recurgă la gestul extrem

La momentul șocantului gest, oamenii din anturajul polițistei aveau doar cuvinte de laudă la adresa soțului acesteia, Cristinel Sorin Spînu. Opt luni mai târziu, însă, apropiații au răbufnit și au spus adevărul din spatele relației celor doi.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la spynews.ro, bărbatul avea o amantă și, mai rău decât atât, nu era prima oară când își înșela soția.

Cristinel a călcat strâmb prima dată în 2019, însă apoi a depus mari eforturi pentru a fi iertat de către Adela Loredana. Cei doi și-au continuat relația și căsnicia, însă infidelitatea bărbatului n-a fost un episod singular.

ADVERTISEMENT

Înșelată din nou, Adela Loredana a fost atât de dezamăgită, încât a ales să recurgă la un gest extrem. Astfel, aceasta s-a împușcat în cap cu arma din dotare. Adela i-a lăsat și un bilet de adio fostului soț.

”Soțul Adelei se pare că o cunoscuse pe această femeie încă din timpul căsătoriei. S-au afișat public la scurt timp după moartea Adelei, o confirmă pozele de pe social media. În plus, tot la scurt timp a renunțat și la verighetă. Sincer, sunt curioasa ce tip de lecții îi învață pe copii “doamna învățătoare“”, a declarat sursa din anturajul celor doi.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Adelei s-a afișat rapid cu noua iubită

Șocul din rândurile apropiaților a fost cu atât mai mare cu cât, din exterior, relația celor doi părea perfectă, iar nunta fusese una demnă de povești. Imaginile distribuite de cei doi pe rețelele sociale nu trădau nimic din tragedia ce avea să urmeze.

Poate la fel de șocant este și faptul că soțul Adelei a trecut incredibil de repede peste gestul disperat al tinerei. La doar o lună după ce polițista a murit, Cristinel Sorin Spînu s-a afișat deja cu femeia care i-ar fi fost amantă.

ADVERTISEMENT

Imaginile distribuite de cei doi în ultimele luni nu par să sugereze că Spînu a trecut printr-o adevărată cumpănă, pe fondul sinuciderii soției sale.

ADVERTISEMENT