Life

De ce s-ar fi despărţit, de fapt, Lidia Buble şi Răzvan Simion. Adevăratul motiv, dezvăluit de apropiaţi

10.07.2020 | 21:08
De ce sar fi despartit de fapt Lidia Buble si Razvan Simion Adevaratul motiv dezvaluit de apropiati
Orientarea religioasă a Lidiei Buble ar fi fost principalul motiv din spatele despărțirii sale de Răzvan Simion. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut deja mai bine de două luni de când și-au spus adio, fanilor încă nu le vine să creadă că Lidia Buble și Răzvan Simion nu mai formează un cuplu. Și nu sunt deloc de condamnat, în condițiile în care se așteptau ca relația lor, începută cu cinci ani în urmă, să îi conducă în fața altarului.

Din păcate, nu s-a întâmplat așa, iar dezamăgirea este cu atât mai mare cu cât motivul despărțirii rămâne învăluit în mister. Ies, însă, la iveală detalii mai puțin cunoscute din culisele acestei povești de dragoste care cu siguranță au contribuit la deznodământul nefericit.

ADVERTISEMENT

Unul dintre principalele motive pentru care cei doi au trecut prin momente dificile de-a lungul relației lor este, potrivit apropiaților, orientarea religioasă a îndrăgitei artiste. Știm cu toții că Lidia provine dintr-o familie penticostală, tatăl său fiind chiar pastor într-o astfel de biserică.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion? Religia artistei, printre principalele motive de ceartă

Deși nimeni nu are certitudinea că acesta ar fi fost motivul din spatele despărțirii, de-a lungul timpului s-a vehiculat ideea că părinții frumoasei blondine nu ar fi văzut cu ochi buni relația pe care fiica sa a avut-o cu prezentatorul TV, mai ales că acesta și-a părăsit soția și copiii.

ADVERTISEMENT

Mai mult, se pare că tatăl Lidiei ar fi pus două mari condiții pentru a accepta să-l cunoască pe iubitul de atunci al artistei. Își dorea nu doar ca vedeta Antenei să o ceară în căsătorie, ci și să fie botezat în religia penticostală. Deși inițial părea convins să renunțe la ortodoxie de dragul partenerei sale, până la urmă a refuzat să facă acest pas.

Cei doi colaborează în continuare, dar nu se mai pune problema de împăcare

Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu. Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu.

ADVERTISEMENT

Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți”, au dezvăluit persoane apropiate celor doi pentru playtech.ro.

Chiar dacă s-au reîntâlnit în urmă cu puțin timp, au făcut doar în interes profesional, pentru filmările videoclipului pe care Lidia Buble se pregătește să îl lanseze. Vor rămâne doar prieteni, așa că nu mai există nici cea mai mică șansă de împăcare.

ADVERTISEMENT

A devenit prietenie. Bineînțeles că amândoi suferă, însă el este de-a dreptul terminat, a slăbit, nu prea doarme, nu mănâncă. Răzvan încă o iubește foarte mult. Este un mare păcat, pentru că ea a rămas alături de el în ciuda faptului că a fost hulită pentru divorțul lui Răzvan.

Iar acum, când apele chiar s-au liniștit, ea nu îl mai iubește. Nu mai există șanse de împăcare. Dacă mai existau, el nu ar fi anunțat niciodată despărțirea. Dacă a făcut-o, clar nu ai există cale de întoarcere”, au mai spus apropiații celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: