Life

De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație: ”Ajung să nu mai fie toleranți”

Alina Pușcaș și medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, și-au unit destinele în anul 2019, la 5 ani de când au avut prima întâlnire. De ce au așteptat atât.
22.07.2022 | 09:09
De ce sau casatorit Alina Puscas si sotul ei dupa cinci ani de relatie Ajung sa nu mai fie toleranti
De ce a așteptat Alina Pușcaș 5 ani să se căsătorească cu Mihai Stoenescu: ”Am fost atipici”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva glumea la un moment dat că a fost prea ocupată să facă copii și nu a avut timp pentru nuntă. Vedeta de la Antena 1 recunoaște acum de ce s-a căsătorit când era deja mamă.

De ce a așteptat Alina Pușcaș 5 ani să se căsătorească cu Mihai Stoenescu: ”Am fost atipici”

Alina Pușcaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mihai Stoenescu, medicul pe care l-a cunoscut în urmă cu 8 ani. Frumoasa șatenă se bucură de o relație atipică, devenind mamă de 3 ori înainte de a face nunta.

ADVERTISEMENT

„Am fost atipici. Practic, ne-am demonstrat fără să vrem cât de mult ne potrivim și ne dorim să fim împreună. Sunt multe cupluri care, din cauza nebuniei de început cu nopțile nedormite – pentru că așa este viața de bebeluș, să șantajeze emoțional părinții – nu rezistă.

Perioada de după naștere, care nu e tocmai cea mai confortabilă, noile responsabilități, oboseala și stresul acumulate își spun cuvântul. Iar cei doi fie se detașează unul de celălalt, fie se despart. 

ADVERTISEMENT

Ajung să nu mai fie toleranți, să fie cu nervii întinși la maximum, fiecare partener să fie de părere că trage suficient de mult pentru noua postura de părinte”, a spus prezentatoarea de la Antena 1 pentru publicația viva.ro.

Alina Pușcaș, între copii și relația cu partenerul

Alina Pușcaș consideră că a trecut cu brio acest test după ce au venit pe lume cei trei copii. Frumoasa șatenă crede că a făcut pasul cel mare atunci când a simțit că este o bucurie, nicidecum o simplă formalitate.

ADVERTISEMENT

Emoțiile nu au lipsit din ziua cea mare, nunta completând foarte frumos statutul de cuplu și de părinți. Actrița știe cum să mențină flacăra aprinsă în relația cu partenerul de viață, chiar dacă e ocupată cu cei mici.

Mai mult decât atât, Alina Pușcaș a subliniat că lucrurile sunt împărțite și crede că este nevoie ca părinții să aibă parte de timpul și nebuniile lor, fără să aibă presiunea responsabilităților față de copii.

ADVERTISEMENT

De altfel vedeta a plecat recent în vacanță cu soțul, în Ibitza, chiar dacă nu a fost tocmai încântată de plaja unde a ajuns.

ADVERTISEMENT