Life

De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Nu e ce trebuie”

S-a aflat de ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Cele două se cunosc de ceva timp.
17.09.2021 | 12:11
De ce sau certat Viviana Sposub si Ruxi de la Bravo ai stil Celebrities Nu e ce trebuie
De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities: „Nu e ce trebuie” Sursa foto: Instagram/ Colaaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

A ieșit la iveală motivul pentru care Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities s-au certat. Cele două concurente au fost prietene în trecut.

Relația lor de prietenie s-a încheiat, la un moment dat, iar reîntâlnirea din cadrul competiției de la Kanal D i-a trezit amintiri lui Ruxi.

ADVERTISEMENT

Faptul că cele două au avut o legătură în trecut s-a observat încă de când Viviana a pășit în platoul show-ului.

De ce s-au certat Viviana Sposub și Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities

În ediția de joi seară, 16 septembrie, Viviana Sposub a îmbrăcat o ținută care nu a fost tocmai pe placul juraților. Aceasta a primit o singură steluță din partea Ralucăi Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Nici lui Ruxi nu i-a plăcut ținuta ei, ba chiar a spus că aceasta o face pe Viviana să pară mai în vârstă. „E tânără! Nu ar trebui să se îmbrace așa! E babificată”, a declarat Ruxi în cadrul emisiunii.

În culise, Ruxi a dezvăluit de ce ea și Viviana Sposub s-au certat în trecut. Bruneta a declarat că, în urmă cu câțiva ani, ea s-a despărțit de iubitul ei din cauza prieteniei cu fosta asistentă de la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT

„Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite”, a spus Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities, potrivit wowbiz.ro.

Întrebată ce s-a întâmplat între ele, Viviana Sposub a spus doar că prietenie dintre ea și Ruxi s-a stricat pe parcurs. În plus, cele două femei nu s-au văzut de foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

„Nu e ce trebuie. Are nevoie să învețe. Ne știm destul de bine. Nu suntem prietene, dar ne știm din anturaje”, a mai spus Ruxi despre iubita lui George Burcea.

Jurații și-au dat seama că cele două se cunosc de mai mult timp și au observat că nu au o relație chiar bună, mai ales că Ruxi a început imediat să facă comentarii acide la adresa noii concurente.

Viviana Sposub a venit în locul Olgăi Verbițchi, care a fost descalificată încă din primele zile ale show-ului. Tânăra ar fi întârziat foarte mult la filmări, iar producătorii au decis să o descalifice.

ADVERTISEMENT