Life

De ce s-au despărțit Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a publicat dovezile: ”Om fără scrupule”

S-a aflat de ce s-au despărțit Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a făcut publice dovezi în acest sens.
05.12.2022 | 22:31
De ce sau despartit Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti Dansatoarea a publicat dovezile Om fara scrupule
Ce dovezi are Cristina Pucean că Bogdan de la Ploiești a înșelat-o. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au despărțit de curând, luându-și fanii prin surprindere. Mulți s-au întrebat care a fost motivul.

Cristina Pucean, înșelată de Bogdan de la Ploiești. Dovezile dansatoarei care au dus la despărțire: ”Om fără scrupule”

Au fost mai multe speculații până acum legate de separarea dintre cei doi, printre care faptul că în mediul online a apărut un filmuleț indecent cu faimoasa dansatoare.

ADVERTISEMENT

Cristina Pucean a decis să rupă tăcerea la începutul acestei săptămâni și a dat cărțile pe față. Ea a publicat pe Instagram imagini în care fostul său partener o înșală.

”Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fără scrupule… Bogdan de la Ploiești! Acesta este motivul pentru care m-am despărțit de Bogdan.

ADVERTISEMENT

Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani ca să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! Nu accept să fiu înșelată”, a scris Cristina Pucean în dreptul imaginilor cu fostul ei iubit și amanta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRISTINA PUCEAN (@cristinapuceann)

Cântărețul de manele a fost fotografiat în timp ce își plimba amanta cu bolidul său de lux, dar și în timp ce îi fura un sărut pasional. Admiratorii Cristinei Pucean au condamnat gestul interpretului.

ADVERTISEMENT

”Dacă și Cristina pucean e înșelată ….”, a scris o fană a Cristinei Pucean. Însă, unii internauți au dubii cu privire la femeia cu care solistul apare că este infidel.

De ce unii fani nu cred că Bogdan de la Ploiești a înșelat-o pe Cristina Pucean

Sunt persoane care consideră că fata din imagini aduce foarte bine cu Cristina Pucean, iar aceasta minte cu privire la faptul că a fost înșelată, pentru a-i promova următoarea piesă a lui Bogdan de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

”Te-a confundat iubi… semănați prea bine🙄🙄”/ ”E promovare la vreo piesa de a lui, doar nu stătea Bogdan asa pe oriunde sa i facă lumea simplu și ușor poze de genul, astea sunt poze artistice”/ ”Cam suna a melodie și videoclip nou😂😂😂! Dar dacă ai fost înșelată păcat! 👏”/ ”Marketing și vrăjeală ieftină pentru a atrage cât mai mult public🤣🤣🤣 voi chiar nu v-ați plictisit să puneți botul la orice??? Sunt imagini de la viitoarea piesă!”, sunt o parte dintre comentariile la postarea Cristinei Pucean.

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești sunt printre personajele cele mai celebre din showbiz. Cristina Pucean îl însoțește pe artist la toate evenimentele unde acesta merge să cânte, ea fiind dansatoare. De ceva timp, ar forma și un cuplu, potrivit spuselor lor.

ADVERTISEMENT