Life

De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu. Adevăratul motiv al rupturii

De ce s-au despărțit Adela Popescu și Dan Bordeianu? Cei doi au format un cuplu pe vremea când erau colegi în telenovele.
21.08.2021 | 21:24
De ce sau despartit de fapt Adela Popescu si Dan Bordeianu Adevaratul motiv al rupturii
De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu. Adevăratul motiv al rupturii. Sursa foto: tvmania.ro
ADVERTISEMENT

S-a aflat de ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu. Cei doi au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc atunci când jucau împreună în telenovele.

Deși au trecut deja mai bine de 14 ani de când au luat-o pe drumuri separate, motivul despărțirii nu a ieșit imediat la iveală. După ce s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, telespectatorii credeau că sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit, de fapt, Adela Popescu și Dan Bordeianu. Adevăratul motiv al rupturii

Iată de ce s-au despărțit Adela Popescu și Dan Bordeianu. După ani întregi în care au fost împreună atât pe micile ecrane, cât și în viața reală, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

S-au cunoscut pe platourile de filmare „Numai iubirea”, prima telenovelă românească, având un mare succes la vremea respectivă. Adela avea doar 18 ani atunci când l-a cunoscut pe cel care avea să-i fie partener în telenovela difuzată la Acasă TV.

ADVERTISEMENT

Deși Dan Bordeianu avea 30 de ani, cei doi nu au ținut cont de vârstă și au început o frumoasă poveste de dragoste. Au fost împreună timp de aproape patru ani și chiar s-au logodit în secret.

La acea vreme se zvonea că Dan Bordeianu i-ar fi fost infidel actriței. Fostul actor a declarat că problemele dintre ei au început atunci când el a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a recunoscut că despărțirea a fost foarte dureroasă pentru ea, mai ales că Dan Bordeianu a fost prima ei iubire.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, a declarat prezentatoarea TV, scrie bzi.ro.

ADVERTISEMENT

Soția lui Radu Vâlcan a mai spus că despărțirea s-a întâmplat din cauza unui „neechilibru” dintre ei.

„Ne-am despărțit dintr-un neechilibru. Îmi lipsea participarea egală în acea relaţie. L-am cunoscut când el era deja actor şi m-a învăţat, cu răbdare, cum stau lucrurile cu actorii”, a mai spus blondina.

Ce spunea Dan Bordeianu despre despărțire

În 2013, Dan Bordeianu susținea că despărțirea de Adela Popescu s-a întâmplat de la sine. Totodată, expunerea media a contribuit la eșecul relației lor, după cum a mai recunoscut fostul actor.

„În niciun caz! A fost o relaţie care a funcţionat o perioadă, după care s-a stins de la sine, din motive total independente de noi. Cred că a contat foarte mult şi supraexpunerea în media.

Nu prea erau actori care să fi trecut prin ce treceam noi atunci. Erau momente în care eu cu Adela mergeam pe stradă însoţiţi! Şi cu genul ăsta de trai, nu eram eu experimentat.

Şi-n ultimă instantă, obiectivele şi idealurile noastre erau un pic diferite şi atunci, normal, relaţia fiind fragilă din anumite puncte de vedere, s-a stins”, a declarat Dan Bordeianu pentru OK! Magazine. 

Dan Bordeianu s-a retras din televiziune cu mulți ani în urmă, spre dezamăgirea fanilor. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca acesta să renunțe la aparițiile în seriale după succesul pe care l-a cunoscut în cele trei telenovele în care el și Adela au fost protagoniști: „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”.

Succesul care a venit cu aceste producții a fost copleșitor pentru Dan Bordeianu, care nu mai putea face față acelui stil de viață.

Cu ce se ocupă acum Dan Bordeianu

Actorul trăiește în casa de la țară a tatălui său, pe care a renovat-o pentru el și familia lui. Dan Bordeianu nu s-a putut obișnui cu toată agitația care a venit odată cu celebritatea de la începutul anilor 2000.

Fostul iubit al Adelei Popescu și-a continuat cariera de actor pe scenă, fiind membru al Teatrului Nottara. Acesta poate fi văzut și în producția „Căutătorul de vânt”, filmul în care a jucat alături de Adrian Titieni.

În 2018, Dan Bordeianu a fost invitatul Adelei Popescu la „Vorbește lumea”, semn că cei doi au reușit să treacă peste despărțire și nu au resentimente.

ADVERTISEMENT