Life

De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România. Fostul Războinic a spus adevărul 

De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România. Fostul Războinic a spus adevărul pe rețelele sociale.
03.09.2021 | 23:57
De ce sau despartit de fapt Andrei Dascalu si Roxana Ghita de la Survivor Romania Fostul Razboinic a spus adevarul
De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România. Fostul Războinic a spus adevărul. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Dascălu de la Survivor România a dezvăluit de ce s-au despărțit, de fapt, el și Roxana Ghiță. Cei doi au început o relație la scurt timp după finala reality show-ului de la Kanal D.

Din păcate, relația lor a durat doar câteva zile, după ce au realizat că nu sunt potriviți unul pentru celălalt. Între timp, Roxana s-a întors la Rareș, fostul ei iubit, iar Andrei va pleca înapoi în Anglia peste câteva zile.

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit, de fapt, Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la Survivor România. Fostul Războinic a spus adevărul

Andrei Dascălu de la Survivor România a spus care este adevăratul motiv pentru care el și Roxana Ghiță s-au despărțit. Cei doi și-au spus „adio” după doar câteva zile de relație.

Au fost colegi în echipa albastră pentru puțin timp, pentru că Andrei a venit la finalul lunii ianuarie. Roxana Ghiță a fost nevoită să părăsească competiția la finalul lui februarie din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT

Între ei a existat o chimie evidentă, lucru de care și ei erau conștienți. Totul s-a terminat după plecarea Roxanei. Cei doi au devenit, oficial, un cuplu în luna iulie, însă relația a durat foarte puțin.

Tânărul jucător de box a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar fanii l-au întrebat de ce nu a mers relația cu fosta lui coechipieră.

ADVERTISEMENT

Andrei a spus că „relația nu avea viitor”. La scurt timp după despărțire, sportivul spunea că cei doi nu se potriveau, dar nu a dezvăluit prea multe despre ruptură.

Andrei Dascălu Survivor România
Andrei Dascălu, motivul pentru care s-a despărțit de Roxana Ghiță. Sursa foto: Instagram

De altfel, fanii l-au întrebat pe Andrei dacă mai ține legătura cu Roxana, iar acesta a răspuns că „nu prea”. 

ADVERTISEMENT

După ce au început să apară zvonurile cum că cei doi s-ar fi despărțit, Roxana Ghiță și-a închis contul de Instagram câteva zile. Andrei spunea că tânăra nu i-a mai răspuns la mesaje. 

„I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult.

Ar trebui să răspundă la mesaje că daca nu o s-o caut pe alta. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi dă atenție, o să caut pe alta până la urmă”, a declarat atunci finalistul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT