Life

De ce s-au despărțit, de fapt, Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a elucidat misterul

Oana Roman și Marius Elisei traversează o nouă separare, după ce în urmă cu un an și jumătate mergeau la notar. De ce au ajuns cei doi în această situație, din nou?
23.06.2022 | 12:19
De ce sau despartit de fapt Oana Roman si Marius Elisei Vedeta a elucidat misterul
De ce s-au separat Oana Roman și Marius Elisei. Motivele invocate de vedetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Influencerița a spus de ce s-a despărțit, de fapt, de tatăl fiicei sale. Șatena a elucidat misterul și a vorbit despre impedimentele pe care le-a întâmpinat în timpul relației de dragoste, dar și cum se comportă bărbatul cu Izabela.

De ce s-au separat Oana Roman și Marius Elisei. Motivele invocate de vedetă

Oana Roman a vorbit despre despărțirea de Marius Elisei în cadrul unei emisiuni TV, unde nu a fost însoțită de partenerul de viață. Ulterior, fiica lui Petre Roman a scos la iveală motivele care stau la baza acestei separări.

ADVERTISEMENT

Certurile ar fi cele peste care cei doi îndrăgostiți nu mai pot trece, dar și faptul că au opinii diferite sau că au crescut în medii complet altfel. Se pare că aceste lucruri formează o prăpastie între ei și nu mai e cale de întoarcere.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

ADVERTISEMENT

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.

Oana Roman, aprecieri pentru Marius Elisei

Cu toate acestea Oana Roman are numai aprecieri și laude pentru Marius Elisei, cu care a fost căsătorită aproape 7 ani. Anul acesta ar fi urmat să aniverseze 8 ani de când sunt împreună, dar iată că nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea. Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil.

ADVERTISEMENT

S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a adăugat influencerița, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT