Life

De ce s-au despărțit, de fapt, Pepe și Raluca Pastramă. Motivul real din spatele divorțului

10.11.2020 | 10:20
De ce sau despartit de fapt Pepe si Raluca Pastrama Motivul real din spatele divortului
ADVERTISEMENT

Pepe și Raluca Pastramă au șocat lumea showbiz-ului românesc atunci când și-au anunțat divorțul săptămâna trecută. Deși cântărețul susține că lucrurile nu au mai mers atât de bine între ei, motivul real din spatele despărțirii ar fi altul. 

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivele posibile care au dus la încheierea căsniciei celor doi, fiind psiholog și consilier dezvoltare personală.

ADVERTISEMENT

Deși au încercat să facă tot posibilul pentru a salva căsnicia, Pepe și Raluca au decis că cea mai bună variantă este să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au două fetițe.

De ce s-au despărțit, de fapt, Pepe și Raluca Pastramă

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ți e explicat motivele care ar fi putut sta la baza separării. Unul dintre ele ar putea fi atacurile pe care Rauca le-a îndurat de-a lungul relației cu artistul.

ADVERTISEMENT

Având un soț celebru și implicat în numeroase proiecte, Raluca a ales să nu ofere declarații publice și să păstreze discreția exact ca până acum. Rudele ar fi intervenit între ei și i-ar fi presat să se împace, însă acest lucru nu este o variantă de luat în calcul.

În cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro, Adriana Bahmuțeanu a explicat motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Ralucăi nu i-a fost ușor, a fost atacată destul de tare, dar nu a vorbit nimic, a refuzat să declare ceva, probabil pentru a nu-i afecta lui imaginea. E foarte greu să-ți asumi rolul ăsta.

Pe de altă parte, nu știu dacă este o decizie definitivă. Din ce am înțeles, ei nu anunțaseră nimic înainte, toată lumea a fost surprinsă iar acum au sărit rudele pe ei, să se împace. Ceea ce iar nu e ok, pentru că ar trebui să fie lăsați în pace, să-și rezolve ei treburile. Ei trăiesc unul cu altul, ei știu mai bine ce au de făcut”, a declarat aceasta.

ADVERTISEMENT

Raluca Pastramă a rămas deseori singură acasă atunci când soțul ei era plecat la concerte și ajungea să fie singură chiar și de sărbători. Viața împreună cu un artist este destul de complicată, după cum a văzut și Raluca timp de opt ani.

“Sigur, e mișto să trăiești cu un artist, însă nu știu cât de bine e să-ți petreci singură weekendurile, să fii singură de sărbători, el să fie mereu plecat. Poți ajunge la un moment dat să fii tu cea care are singură grijă de copii, de gosposărie, de tot.

Trendul, acum, este să discuți de la începutul relației aceste lucruri, să nu te trezești după aceea că ai surprize. De asemenea, nu știu cât de mișto e să vezi pe telefonul lui tot felul de mesaje de la fane, că așa sunt artiștii. E greu să te controlezi în astfel de situații”, a mai adăugat fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Divorțul de Oana Zăvoranu l-a afectat profund pe artist

Adriana Bahmuțeanu consideră că Pepe a intrat într-o nouă relație la scurt timp după ce a divorțat de Oana Zăvoranu, lucru deloc benefic pentru el sau pentru parteneră. Este posibil ca ruptura dintre el și actriță să fi avut repercursiuni chiar și după ce el și Raluca au devenit un cuplu.

Psihologul a explicat de ce divorțul de fosta soție ar fi putut interveni în noua lui relație. Se pare că între Pepe și Raluca au existat sentimente de dragoste la prima vedere, astfel că s-au evaporat destul de repede. Cântărețul ar fi avut nevoie de mai mult timp singur după ce a pus capăt căsniciei cu Oana și nu de o nouă legătură amoroasă.

“Cred totuși că Pepe s-a aruncat prea repede în această relație, cu Raluca, după divorțul de Oana. A fost o dragoste la prima vedere, o flamă care poate că s-a stins. Nu știu dacă ai observat, dar Raluca aduce puțin cu Oana ca fizionomie.

Ceva nu s-a vindecat acolo, la el, poate că avea nevoie de mai mult timp să golănească, ca băieții și apoi să intre într-o nouă relație serioasă. Nu cred că se mai pune problema de o reluare a relației cu Oana, dar e posibil să se împace cu Raluca, să nu fie ăsta punctul final.”, a mai declarat Adriana Bahmuțeanu.

Pepe și Raluca Pastramă au decis să divorțeze amiabil, neavând motive de scandal care să ajungă în ochii presei. În plus, cele două fetițe nu ar trebui să fie afectate de această schimbare, iar părinții lor vor face tot ce le stă în putință pentru ca micuțele să nu ducă lipsă de nimic.

Adriana Bahmuțeanu a punctat discreția de care au dat dovadă și a apreciat că divorțul nu a ajuns un subiect de conflict între ei, cel puțin nu în public.

“Oricum, este de apreciat felul în care au ales să se despartă: fără scandaluri, fără reproșuri, fără procese… O înțelegere la notar, fără să vorbească despre motivele divorțului, oricare ar fi acestea. Până la urmă, asta ține de intimitatea lor și e bine că n-au vorbit public despre asta”, a conchis psihologul.

Au existat diverse speculații cu privire la motivul divorțului, iar Pepe a fost acuza de infidelitate, deși nu există nicio dovadă clară a acestui lucru. Despărțirea a fost anunțată de artist pe canalul său de YouTube și a fost un adevărat șoc pentru fani.

ADVERTISEMENT
Tags: