Life

De ce s-au despartit, de fapt, Ramona Olaru și Cuza. Asistenta TV a dezvăluit adevăratul motiv

15.10.2020 | 14:58
De ce sau despartit de fapt  Ramona Olaru si Cuza Asistenta TV a dezvaluit adevaratul motiv
De ce s-au despartit, de fapt, Ramona Olaru și Cuza. Asistenta TV a dezvăluit adevăratul motiv Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O nouă despărțire între Ramona Olaru și Cuza îi aduce pe aceștia în prim-plan. Motivul despărțirii nu a fost foarte clar, însă blonda sugerează că vina o poartă bărbatul. Asistenta TV a făcut aluzii, în mai multe rânduri, cu privire la această ruptură și momentele nu tocmai plăcute pe care i le-a cauzat.

Vedeta susține că fostul partener este vinovat de sfârșirea relației. Ultimul mesaj pe care acesta l-a distribut pe Instagram, „o persoană care te prețuiește nu s-ar pune niciodată în situația de a te pierde”, îl acuză direct pe Cuza de lipsă de interes față de ea.

ADVERTISEMENT

Relația dintre cei doi, care a durat aproximativ un an, a fost una tumultuoasă, cu mai multe certuri și despărțiri. De data aceasta, asistenta TV susține că separarea, ce a avut loc cu câteva săptămâni în urmă, ar fi definitivă.

Motivul despărțirii dintre Ramona Olaru și Cuza este indicat de blondină pe Instragram. Acuzații aduse de asistenta TV fostului partener

Ramona Olaru afișează o imagine a unei femei care nu s-a vindecat după ruptura produsă în viața ei. Mesajele și postările acesteia fac aluzie la fosta relație și sunt îndreptate către fostul partener cu intenția de a-l face vinovat.

ADVERTISEMENT

„Scuze. Eu nu sunt Adele, nu îți doresc tot binele, nici nu vreau să găsesc pe cineva ca tine, totuși, doresc să dau foc tuturor lucrurilor tale”, spunea ea în mediul online, în urmă cu o săptămână.

Acest lucru demonstrează că despărțirea nu a fost una chiar amicală, iar alte postări ne dau detalii cu privire la nesinceritate din partea bărbatului:„când încercă să te mintă iar ceva, dar tu știi deja adevărul! :)))” , a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui să încetez să fiu atât de înțelegătoare, pentru că am tot trecut cu vederea lipsa respectului” și „am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic și o viață plictisitoare” completează seria de săgeți aruncate, prin postări pe rețelele de socializare, de către blondă în direcția fostului iubit.

Cuza s-a abținut de la comentarii cu privire la aceste postări. El a avut cuvinte de laudă la adresa fostei iubite, mulțumindu-i acesteia pentru momentele frumoase, și a motivat mesajele de mai sus ca fiind rezultatul impusivității asistentei TV.

ADVERTISEMENT

„Cu toate că, din afară, pare că există un război, noi ne-am despărțit amiabil. Story-ul acela îl pun pe seama impulsivității de moment, ea fiind o fire vulcanică. Scandalul dintre noi  este doar o speculație. Eu nu pot decât să-i mulțumesc pentru momentele frumoase din decursul acestui an. Îi doresc mult succes în carieră și numai bine.Nu pot să vorbesc de rău persoana cu care am împărțit atâtea clipe și sentimente frumoase. Iar, despre mine, ce pot să spun decât: Înapoi la muncă”, a spus el pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: