Life

De ce scoate la vânzare Anamaria Rosa apartamentul moștenit de la Aurelian Preda: „Am fost judecată. Vreau să scap de datorii”

Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a ieșit public pentru a spune motivul pentru care a decis să scoată la vânzare apartamentul pe care l-a moștenit de la regretatul folclorist.
29.03.2022 | 16:41
De ce scoate la vanzare Anamaria Rosa apartamentul mostenit de la Aurelian Preda Am fost judecata Vreau sa scap de datorii
Anamaria Rosa, fiica lui Aurelian Preda. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Anamaria Rosa Preda a spus că în ultima vreme a fost extrem de judecată de faptul că a hotărât să ”scape” de apartamentul din București pe care l-a moștenit de la cântărețul de muzică populară.

Anamaria, fiica lui Aurelian Preda, a explicat de ce vrea să scape de apartamentul moștenit de la tatăl ei

Artista spune că nu regretă deloc decizia aceasta, căci locuința respectivă nu este încărcată de amintiri, deci nu vinde, cum s-ar spune, casa părintească.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Aurelian Preda a declarat că, de fapt, este vorba despre o datorie pe care a moștenit-o, căci apartamentul este luat prin credit bancar, pentru care ea plătește câte 2.000 de lei în fiecare lună începând cu anul 2016.

Întrucât are nevoie de bani pentru a investi în cariera ei muzicală, o parte din suma care îi va rămâne în urma vânzării o va utiliza pentru proiectele sale folclorice, iar cealaltă parte va contribui la achiziționarea unei case, căci Rosei nu îi place să stea la bloc.

ADVERTISEMENT

„E cea mai bună variantă să investesc în cariera mea”

„Am fost axați mulți pe muzică și lucrurile pe care a trebuit să le rezolvăm. Din 2016 eu mă ocup de întreținerea apartamentului. Mă ocup și de rată. Nu am adunat atât de multe amintiri legate de tatăl meu.

Dacă tatăl meu s-a luptat să îmi lase această casă… Iată că am zis că e cea mai bună variantă să investesc în cariera mea. Vreau să îmi iau o casă cu curte din vânzarea apartamentului.

ADVERTISEMENT

Urmează să termin succesiunea și o să îi invit pe toți cei care doresc acest apartament. Voi oferi detalii despre apartament pe pagina mea de Facebook. Am fost judecată, dar vreau să scap de datorii”, a spus Anamaria Rosa Preda la Prima TV. 

Tânăra s-a plâns că întreținerea, cu tot cu rata la bancă, o costă destul de mult și vrea să scape de această corvoadă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Ajunge să dea pentru acel apartament în jur de 3.500 de lei, o sumă deloc de neglijat.