Life

De ce se ceartă Andreea Marin și Violeta. Ce o enervează cel mai rău pe vedetă: ”Am ajuns să spun gata”

Andreea Marin și Violeta se mai ceartă din când în când. Chiar vedeta a recunoscut ce o enervează cel mai rău, dar și cum reacționează.
12.03.2024 | 15:27
De ce se cearta Andreea Marin si Violeta Ce o enerveaza cel mai rau pe vedeta Am ajuns sa spun gata
De ce se ceartă Andreea Marin și Violeta. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin și Violeta au o relație specială. Asta nu înseamnă însă că uneori, între cele două nu apar și mici conflicte. Vedeta a vorbit deschis despre aceste situații din viața lor.

De ce se ceartă Andreea Marin și Violeta

Andreea Marin se poate declara o mamă împlinită din toate punctele de vedere. Are o fiică superbă, care de altfel este și extrem de ambițioasă și are planuri destul de mari. Și pe plan personal, vedeta o duce bine.

ADVERTISEMENT

Deși a trecut prin perioade ceva mai dificile pe plan amoros, acum Andreea Marin este fericită. Vedeta formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, de ani buni, iar cei doi se completează reciproc.

Și totuși de ce se ceartă Andreea Marin și Violeta? Deși au o mulțime de lucruri în comun, uneori apar și problemele. Dincolo de faptul că învață destul de mult, fiica sa este pasionată și de voluntariat.

ADVERTISEMENT

Drept urmare, recent, Violeta a susținut la Palatul Parlamentului un eveniment de voluntariat alături de colegii de liceu. Iar în continuare, aceasta are planuri mari, după cum povestește chiar Andreea Marin.

Acest lucru poate fi însă copleșitor. Andreea Marin recunoaște că nu e ușor să fii activist, iar acest lucru se reflectă în obiceiurile fiicei sale. Sunt nopți în care Violeta doarme doar patru ore.

ADVERTISEMENT

Ce o enervează cel mai tare pe vedetă

Uneori se culcă la 2 dimineața și se trezește la ora 6. De asemenea, sunt momente în care fiica vedetei doarme chiar mai puțin de atât, după cum au confirmat amândouă. Iar de aici apar și certurile.

Andreea Marin recunoaște că are momente în care se ceartă cu Violeta pentru că nu se odihnește. De asemenea, deși ea la rândul ei este activist umanitar, în anumite situații ajunge să fie destul de deranjată.

ADVERTISEMENT

„Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi și mă cert cu ea pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a dezvăluit Andreea Marin.

Violeta recunoaște că lucrurile se întâmplă într-adevăr așa. Pentru ea însă, voluntariatul este mai mult decât o activitate pentru CV. Mai exact, aceasta crede în ceea ce face, dar și în schimbările care pot fi aduse.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri. Sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: Nu merge săptămâna asta că trebuie să dormi, iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, a mai dezvăluit Violeta, referitor la certurile dintre ea și mama sa, Andreea Marin, într-o emisiune recentă.

ADVERTISEMENT