Life

De ce se ceartă Florin și Brigitte Pastramă. Are legătură cu ”plăcerile” omului de afaceri

Florin și Brigitte Pastramă au decis să nu mai divorțeze, omul de afaceri vorbind deschis despre motivele pentru care nu se înțelege cu partenera de viață.
18.07.2022 | 19:27
De ce se cearta Florin si Brigitte Pastrama Are legatura cu placerile omului de afaceri
Florin Pastramă, adevărul despre certurile cu Brigitte. De la ce pleacă neînțelegerile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Afaceristul a spus de ce se ceartă cu fosta concurentă de la Ferma. Vedeta recunoaște că este vorba de ”plăcerile” pe care le are, subliniind că este genul de persoană care se aprinde repede și pune totul la suflet.

De la ce pleacă neînțelegerile dintre Florin și Brigitte Pastramă. E vorba de jucării

Florin Pastramă a dezvăluit care este motivul real pentru care se ceartă cu Brigitte, frumoasa brunetă cu care formează un cuplu de câțiva ani. Acum mărturisește de la ce pleacă neînțelegerile și cum reacționează.

ADVERTISEMENT

Așadar, fostul concurent de la Ferma s-a supărat pentru că soția nu este de acord cu pasiunile pe care le are, fiind vorba de „jucării”.

„Eu m-am enervat foarte tare de la două jucării. Și de acolo m-am enervat și am plecat acasă, la mama. Și asta a fost toată cearta noastră! Am stat despărțiți trei săptămâni!

ADVERTISEMENT

Am fost la notar să semnăm și de acolo am plecat împreună. Am semnat, în prima fază, ne-a dat 30 de zile. Prima dată când a apărut Brigitte la televizor am semnat. Și după aia ne-am certat, adică nu am mai vorbit.

Nu am mai fost să semnăm peste o lună actul de divorț la notar și s-a anulat. Suntem la fel ca la început!”, a declarat omul de afaceri într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Pastramă, mai îndrăgostit ca niciodată de Brigitte

Florin Pastramă se declară mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa sa soție, Brigitte, alături de care va pleca în curând în a doua lună de miere. În plus, afaceristul are pregătite și câteva surprize pentru partenera sa.

O vacanță la Ierusalim se află deja pe lista omului de afaceri pentru că este vorba de un loc în care fosta soție a lui Ilie Năstase nu a fost niciodată. Destinația a fost aleasă pentru că ambii sunt persoane credincioase.

ADVERTISEMENT

Soțul lui Brigitte Pastramă face parte din religia penticostală, la fel și o parte din familia sa care nu a fost de acord cu divorțul intentat la notar în urmă cu ceva vreme.

ADVERTISEMENT