Life

De ce se ceartă vloggerul Selly și iubita sa. Smaranda Știrbu a dat cărțile pe față

De la ce pornesc certurile dintre vloggerul Selly, pe numele său Andrei Șelaru, și partenera de viață. Ce spune Smaranda Știrbu.
20.09.2022 | 14:25
De ce se cearta vloggerul Selly si iubita sa Smaranda Stirbu a dat cartile pe fata
De la ce pornesc certurile dintre Selly și partenera de viață. Ce spune Smaranda Știrbu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce se ceartă renumitul creator de conținut din Oltenia și iubita sa. Tânăra a dat recent cărțile pe față, după ce a fost chestionată de mai multe persoane de pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă.

De la ce pornesc certurile dintre Selly și partenera de viață. Ce spune Smaranda Știrbu

Smaranda Știrbu, iubita lui Sellu, a făcut mai multe declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește de câțiva ani cu vloggerul. Cei doi au fost colegi într-un liceu din Craiova, iar acum locuiesc împreună în Capitală.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care este studentă la facultatea de Medicină, a dezvăluit de la ce pornesc certurile în cuplu, dar și cine este partenerul care nu ia lucrurile în serios. În plus, frumoasa șatenă a spus când apar cel mai des conflictele.

„Ne certăm rar, dar la nervi facem urât amândoi. El oricum e genul de persoană cu care când te cerți, o ține din ironie în ironie și te enervezi și mai rău. Nu țipă/înjură.

ADVERTISEMENT

Acasă nu prea ne certăm, în vacanțe vrem să facem chestii diferite și ies scântei”, a declarat Smaranda Știrbu pe pagina de Instagram.

De aceeași părere este și Selly, care le-a dezvăluit internauților la un moment dat că certurile apar numai dacă există motive reale. Vedeta are numai cuvinte de laudă pentru partenera de viață, care este foarte înțelegătoare.

ADVERTISEMENT

Selly și Smaranda Știrbu, pregătiți de nuntă?

Selly a mai subliniat că respectul este un aspect foarte important în povestea de dragoste pe care o trăiește de ceva vreme. Între cei doi există o chimie foarte bună, dar momentan nu se gândesc la căsătorie.

„Ei bine, nu cred că m-am gândit serios la asta. Consider că sunt mult prea tânăr să mă gândesc la acest aspect. Însă ce iți pot spune este că am o relație foarte frumoasă cu Smaranda.

ADVERTISEMENT

O relație care deja aduna niste ani și eu cred că în continuare vom avea o relație armonioasă. Ne iubim foarte mult, gândim la fel, avem personalități foarte asemănătoare și pur și simplu există o chimie foarte bună.

Nu m-am gândit la căsătorie în sine, însă o consider pe Smără o parteneră extraordinară care a fost mereu lângă mine, m-a susținut și nu pot să nu consider aceste lucruri importante pentru mine și pentru relația noastră”, a mărturisit Selly, notează cancan.ro.

ADVERTISEMENT