News

De ce se întorc premierii PSD împotriva partidului! Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce spune despre Viorica Dăncilă!

12.05.2019 | 21:27
De ce se intorc premierii PSD impotriva partidului Liviu Dragnea a facut anuntul Ce spune despre Viorica Dancila

Președintele Liviu Dragnea a declarat fără perdea ce pățesc premierii trimiși de PSD la Palatul Victoria, de ajung să nu mai țină cont de programul de guvernare și de linia trasată de partid! Președintele PSD spun că aceștia au fost ”atacați” de serviciile secrete, iar principalul vinovat, spune Dragnea, este președintele Klaus Iohannis!

Liviu Dragnea spune de ce premierii PSD se întorc împotriva partidului

”Iohannis este de vină! Are instituții pe care le folosește. Prima dată le spune că sunt mai mari decât sunt și că pot deveni și mai mari. Le spune că trebuie să se rupă de partid, că trebuie să lucreze cu el, cu serviciile de informații. Încet, încet, mai strâng pe lângă ei diferiți indivizi care le alimentează aceste lucruri. Dintr-o dată apar niște prieteni cu care nu au lucrat niciodată, care le sucesc mințile”, a declarat Liviu Dragnea despre modul în care premierii trimiși de PSD sunt întorși împotriva partidului!

Liviu Dragnea a vorbit și despre actualul premier trimis de PSD la Palatul Victoria, Viorica Dăncilă. Președintele PSD sune că este în pericol! ”Pe Viorica Dăncilă o cunosc de atâția ani și sper că-și păstrează același caracter, dar pericolele sunt aceleași. Stă într-un mediu foarte periculos. Educația și caracterul sunt cele care te pot salva dintr-o astfel de situație”, a mai spus Liviu Dragnea! 

Liviu Dragnea servicii secrete premieri PSD
Liviu Dragnea spune ca serviciile secrete ataca premierii PSD

Dragnea spune că serviciile secrete au întors premierii PSD împotriva partidului

Președintele PSD a spus că urmează să apar în spațiul public informații legate de implicarea serviciilor secrete! ”Noi am avut un coleg șef de comisie care a plecat și a spus că așa a primit ordin. Noi am început acest proces de filtrare a acestor oameni din partid. Celelalte partide sunt coordonate de serviciile secrete.

În România, statul paralel a zis ”vedem cine câștigă alegerile și după aia le combinăm noi. Noi stabilim premierul. Trebuie să aibă controlul pe Guvern”. Pe guvernul nostru eu nu am vrut să aibă control decat Parlamentul. Asta i-a dus la paroxism. Umează să iasă la iveală implicarea seriviilor nu doar în justiție, ci și în politică”, a mai declarat Liviu Dragnea.