Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce se teme Adrian Mititelu înaintea meciului FC Hermannstadt – FC U Craiova: ”Va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre întâlnirea FC Hermannstadt - FC U Craiova și crede că echipa sa va avea parte de un meci foarte greu.
10.03.2023 | 09:18
De ce se teme Adrian Mititelu inaintea meciului FC Hermannstadt  FC U Craiova Va avea un cuvant de spus in fotbalul romanesc Video exclusiv
Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre întâlnirea FC Hermannstadt - FC U Craiova și crede că echipa sa va avea parte de un meci foarte greu. Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Înaintea ultimei etape din sezonul regulat din SuperLiga, oltenii s-au bucurat după ce Comisiei de Recurs din cadrul FRF a decis rejucarea partidei cu Sepsi, întreruptă definitiv din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor din Bănie.

Adrian Mititelu, speriat înainte de partida FC Hermannstadt – FC U Craiova

Intrat prin telefon în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă înaintea întâlnirii FC Hermannstadt – FC U Craiova, considerând că jocul va fi mult mai greu pentru formația sa decât cel pe care îl va avea Sepsi, adversara directă pentru un loc în play-off, cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Vom avea un meci greu cu Hermannstadt. Va fi mult mai greu meciul nostru la Hermannstadt decât cel al lui Sepsi la Steaua (n.r. – FCSB). O echipă foarte agresivă, o echipă care aleargă bine și care vine după o victorie în Giulești unde puține formații au reușit să câștige.

O echipă cu un antrenor care este printre cei mai buni România, un băiat calculat, echilibrat și care va avea un cuvânt de spus în fotbalul românesc. Un meci de care mie îmi e teamă, dar mizez pe dăruire, pe orgoliu, pe calitatea jucătorilor noștri.

ADVERTISEMENT

În principal Bahassa, Bauza, Baeten, pentru că sunt toți disponibili. Toată echipa este disponibilă, inclusiv Chițu. Chiar dacă mai simte ceva la umăr, se pare că și el va fi disponibil. Vom avea o echipă care vrea să demonstreze că merită să fie în play-off”, a declarat Mititelu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI

Calculele pentru ultimul loc în play-off

În urma deciziei de la Comisia de Recurs, FC U Craiova 1948 a trecut pe locul 6 în SuperLiga și este favorită acum să se califice în play-off. Oltenii au acum 40 de puncte, cu unul mai mult decât Sepsi. FANATIK vă prezintă toate calculele din lupta la play-off după decizia de joi, 9 martie.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru play-off s-ar putea încheia însa încă dinaintea rejucării meciului dintre Sepsi și FC U Craiova. Ccele două formații se vor lupta de la distanță în ultima etapă a sezonului regulat, iar prima șansă par să o aibă tot oltenii.

Și asta pentru că trupa lui Nicolo Napoli întâlnește în deplasare FC Hermannstadt, o formație periculoasă, dar care se află pe o pantă descendentă după ce a fost depunctată. De cealaltă parte, covăsnenii au o misiune mult mai grea, la București, contra vicecampioanei FCSB.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Cristiano Bergodi, care a remizat acasă cu CFR Cluj în ultima rundă, va evolua la București împotriva FCSB-ului. Va fi o misiune extrem de dificilă pentru Sepsi, care are nevoie de o remiză pe Arena Națională, în cazul în care FC U Craiova își câștigă jocul.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT