Life

De ce se teme Armin Nicoară de nuntă: ”Mai văd comentarii, lumea e rea”

Care este motivul pentru care Armin Nicoară nu se însoară. Ce frică are artistul de muzică de petrecere legat de mersul la altar.
23.09.2022 | 17:05
De ce se teme Armin Nicoara de nunta Mai vad comentarii lumea e rea
Motivul pentru care Armin Nicoară nu se însoară. Ce frică are saxofonistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

De ce se teme celebrul saxofonist de nuntă. Celebrul cântăreț a dat cărțile pe față și a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit până în momentul de față cu logodnica sa, artista Claudia Puican.

Motivul pentru care Armin Nicoară nu se însoară. Ce frică are saxofonistul

Armin Nicoară și partenera sa de viață, Claudia Puican, au o mare dorință, aceea de a se căsători. Cei doi artiști s-au logodit în Turcia, dar au amânat până acum să își unească destinele în fața lui Dumnezeu din diverse motive.

ADVERTISEMENT

Unul dintre acestea ar fi faptul că saxofonistul consideră că este tânăr și vrea să mai copilărească. Cu toate astea, cântărețul și frumoasa blondină au gânduri serioase legat de nuntă, dovadă că vedeta a primit inelul de logodnă.

„Lumea vede un Armin Nicoară mai copilăros, îmi place să mai glumesc cu o fată, sunt mai glumeț eu, dar mă credeți că eu nu pot să mă duc la o altă fată. La început, nu am putut să mă apropii foarte tare nici de ea.

ADVERTISEMENT

Nu e că îmi e frică să merg la biserică, cred că Claudia e cea mai potrivită pentru că tot ce am făcut alături de ea până acum. Mai văd comentarii, lumea e rea.

Eu stau la ea acasă în momentul de față, că zic oamenii că ea stă pentru banii mei. Eu nu am ajutat-o cu nimic, tot ce avem am construit împreună”, a declarat saxofonistul în podcastul moderat de Mirela Vaida, pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Când fac nunta Armin Nicoară și Claudia Puican

În aceeași notă, Claudia Puican a mai subliniat că ar fi vrut să facă cununia religioasă la o biserică din Timișoara și apoi a ales un lăcaș de cult din Turcia, dar nici de această dată lucrurile nu s-au aranjat în favoarea sa.

Armin Nicoară și frumoasa blondină nu exclud posibilitatea să ajungă la altar în viitorul apropiat. La marele eveniment vor fi prezente aproximativ 1.000 de persoane.

ADVERTISEMENT