Fotbal intern

De ce se teme Dan Petrescu înainte de CFR – Viitorul. “Nu se ştie ai cui sunt fanii!”

19.05.2018 | 19:29
De ce se teme Dan Petrescu inainte de CFR  Viitorul Nu se stie ai cui sunt fanii

De ce se teme Dan Petrescu înainte de CFR – Viitorul. Antrenorul echipei din Gruia a susţinut o conferinţă de presă înaintea partidei din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Betano, care va avea loc duminică, de la ora 20.45, şi care va decide campioana României din sezonul 2017-2018.

Antrenorul lui CFR Cluj se teme ca suporterii din Gruia să-i susţină pe jucătorii săi în meciul cu echipa lui Gică Hagi şi nu pe cei de la FC Viitorul Constanţa, aşa cum s-a întâmplat la partida disputată contra FCSB-ului, scor 1-1. Mai mult, Dan Petrescu recunoaşte că nu se aştepta ca CS Universitatea Craiova să învingă echipa lui Nicolae Dică şi a explicat de ce.

Motivul pentru care Dan Petrescu se teme înainte de CFR – Viitorul

“Sperăm să fie plin stadionul, dar sperăm să fie ai noştri. Când jucăm cu FCSB, nu se ştie ai cui sunt fanii. E foarte uşor să joci când ai publicul în spate. Ar fi mult mai uşor pentru jucători.

Bănuiam că nu va câştiga Craiova cu FCSB. Craiova are acea pernuţă – finala Cupei – pe care doarme. Nu cred că s-a gândit la acel meci, mai degrabă la finala Cupei. Eu, unul, nu îmi doream să joc cu Viitorul în ultima etapă”, a spus Dan Petrescu în conferinţa de presă de dinaintea meciului CFR – Viitorul.

CFR Cluj – Viitorul Constanţa, duminică, 20 mai, de la ora 20.45, în etapa a 10-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, ediţia 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: