Fotbal intern

De ce se teme Edi Iordănescu înainte de Sepsi – CFR Cluj: ”Va fi aproape imposibil”. Video

20.04.2021 | 15:52
De ce se teme Edi Iordanescu inainte de Sepsi  CFR Cluj Va fi aproape imposibil Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Edi Iordănescu a susținut o conferință de presă înainte de meciul Sepsi – CFR Cluj, din etapa a play-off-ului, și a anunțat că echipa sa trebuie să-și rezolve problemele în plan ofensiv dacă vrea să aibă șanse la titlu.

Ardelenii au început în forță play-off-ul și au învins cu 3-0 Academica Clinceni, rămânând astfel la un punct în urma liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii din Gruia, tehnicianul clujenilor nu a putut veni la declarații, Marius Bilașco anunțând că acest și-a pierdut vocea.

Înainte de Sepsi – CFR Cluj, Edi Iordănescu consideră că echipa sa suferă în plan ofensiv

”Este probabil provocarea momentului, calendarul este foarte comprimat, avem doar două zile între jocuri şi deplasare la mijloc, avem şi foarte mulţi absenţi în lot. Este cea mai mare provocare pentru noi. Încercăm să o gestionăm cât se poate de bine”, a declarat Edi Iordănescu înainte de Sepsi – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult.

O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului. O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv”, a mai spus antrenorul la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

 

Edi Iordănescu a refuzat să facă vreun comentariu despre întâlnirea FCSB – FC Botoșani, deoarece a precizat că nu a văzut jocul, preferând să se uite la un derby din Serie A: ”Nu pot comenta speculaţiile apărute după meciul celor de la FCSB cu Botoşani pentru că nu am văzut jocul. Era un alt meci la televizor, Napoli cu Inter, şi am preferat acel joc”.

FCSB a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, şi a revenit pe primul loc în Liga 1. Oaspeţii au avut 1-0 la pauză, dar nivelul jocului a scăzut considerabil în partea a doua. Rezultatul de la Giurgiu nu l-a surprins deloc pe Cristi Balaj.tratra

ADVERTISEMENT

Fostul arbitru era convins că FCSB va reuşi să o bată din nou pe FC Botoşani, aşa cum s-a întâmplat şi la meciurile din sezonul regulat. Cristi Balaj consideră că suspiciunile legate de corectitudinea partidei de la Giurgiu sunt cu atât mai întemeiate dacă ţinem cont că reuşita de 2-1 a venit după un cadou făcut de Pap lui Panţîru.

ADVERTISEMENT