Life

De ce și-a amânat nunta Natalia Duminică, de la Survivor. Iubitul, pus în așteptare

Natalia Duminică, fosta concurentă de la Survivor România, și-a amânat căsătoria cu iubitul ei de două ori. Dansatoarea de belly dance a dezvăluit motivele, în exclusivitate, pentru Fanatik.
14.04.2022 | 07:23
De ce sia amanat nunta Natalia Duminica de la Survivor Iubitul pus in asteptare
Natalia Duminică, de la Survivor, și-a amânat căsătoria cu iubitul ei, Ștefan. Sursa foto: PRO TV/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Natalia Duminică a fost cerută în căsătorie încă din anul 2019. Până acum, fosta concurentă de la Survivor România 2022 și-a amânat căsătoria cu iubitul ei, Ștefan, de două ori. Prima dată a considerat că nu este sigură de decizie, apoi a venit pandemia și s-a concentrat mai mult pe carieră. Îi pare rău că nu a rămas mai mult în competiția Survivor, chiar dacă nu se vedea câștigătoare. În show-ul din Republica Dominicană s-a accidentat la genunchi, iar acum încă se recuperează. A slăbit 7 kg, iar foamea a fost cel mai mare dușman al ei.

Natalia Duminică, de la Survivor, și-a amânat căsătoria de două ori

Natalia Duminică, fosta concurentă de la Survivor, vorbește într-un interviu exclusiv pentru FANATIK, despre relația cu mama sa, dar și despre tatăl ei, pe care l-a întâlnit o singură dată de la vârsta de doi ani și jumătate, când au divorțat părinții săi. Pe 8 aprilie, Natalia a împlinit 32 de ani și a petrecut alături de cei dragi, până la 5 dimineața.

ADVERTISEMENT

Mamei tale nu i-a fost greu să te crească singură? Mai ai frați?

– I-a fost greu să mă crească singură, dar ne-a fost bine împreună. Am evoluat odată cu ea. Ea mă creștea pe mine, iar eu o maturizam pe ea. De fiecare dată, mă lua cu ea în turnee, unde dansa. Accepta doar contractele în care puteam merge și eu. Cam 3-4 luni pe an, eram plecată cu mama.

Îi sunt și voi fi recunoscătoare toată viața pentru modul în care și-a sacrificat viața pentru mine. A acceptat rolul de mamă în dauna oricăror alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru dans de la cine ai moștenit-o?

– Evident, am moștenit-o de la mama, dar și tata era din lumea dansului. De altfel, așa s-au și cunoscut. Este clar că foarte mult îi semăn mamei. A fost dorința mea să dansez, după ce am văzut-o pe ea.

”Am câștigat o experiență foarte frumoasă”

Ai participat și la Românii au talent în 2011 alături de mama ta, Aliona. Ce ai câștigat din acea experiență? 

ADVERTISEMENT

– Am câștigat o experiență foarte frumoasă, în urmă cu 10 ani. Ne asemănam foarte mult pe scenă, eram ca două surori. Între timp, ea a devenit blondă (râde). Este o experiență superbă să fii într-un proiect atât de mare alături de mamă. Nici nu am simțit că era mama, ci o prietenă dragă.

Cu tatăl tău ai păstrat legătura? El te-a căutat vreodată?

-După divorțul care a avut loc când eu aveam 2 ani jumătate, cred că ne-am mai întâlnit doar din coincidență. Chiar dacă locuim în același oraș, nu mai avem nicio legătură.

ADVERTISEMENT

Locuiești în București sau la Chișinău?

– Sunt din Chișinău, dar locuiesc în ambele orașe. Probabil, realist, mai mult sunt prin București, deoarece am evenimente, apariții la emisiuni.

Ai rude în Ucraina sau prieteni? Ești îngrijorată pentru ei sau pentru cei dragi de la Chișinău din cauza războiului?

– Sunt îngrijorată pentru cei care sunt acolo, având în vedere veștile despre război. Nu am rude, doar cunoscuți sau prieteni. Sunt fericită că toți sunt bine, dar sper să treacă cât mai repede. Îmi pare atât de rău pentru oamenii care suferă din cauza asta.

De ziua ei a petrecut până la 5 dimineața

Pe 8 aprilie ai împlinit 32 de ani. Ce cadouri ai primit?

– Cel mai dorit și frumos cadou de ziua mea a fost să petrec alături de prieteni și familia mea, o zi de naștere cât mai artistică: cu mult dans, multă veselie. Până la 5 dimineața am reușit să ne distrăm, așa cum sunt eu obișnuită, cum am crescut în lumea artistică. Universul mi-a dat acest cadou, iar pentru toate celelalte pe care le-am primit, sunt fericită și recunoscătoare.

Ai fost cerută în căsătorie de iubitul tău, Ștefan. Ați amânat evenimentul din cauza pandemiei sau aveți acum alte planuri de viață?

– Da, prima dată am amânat, deoarece nu eram sigură de decizie, dar asta se întâmplă în urmă cu peste 2 ani. Între timp, a venit pandemia și eu am fost concentrată pe carieră, evenimente. Atât timp cât eu sunt ocupată, nu ne mai grăbim. Sunt sigură că va veni și momentul potrivit.

ADVERTISEMENT