Life
notix pixel id

De ce și-a dus Mihaela Rădulescu fiul într-un centru de dezintoxicare când avea 14 ani

Mihaela Rădulescu a oferit un interviu de suflet pe Youtube, în care a dezvăluit o serie de lucruri pe care lumea nu le știa despre ea și familia ei.
06.08.2021 | 12:15
De ce și-a dus Mihaela Rădulescu fiul într-un centru de dezintoxicare când avea 14 ani
Mihaela Rădulescu, emoționată de fiecare dată când vorbește despre fiul ei. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiul ei, Ayan. Prezentatoarea de televiziune și-a deschis sufletul mai mult ca niciodată reușind să ofere câteva sfaturi mamelor din propriile ei experiențe.

Vedeta a spus că nu și-a crescut copilul într-un mod foarte strict, cu toate că îl iubește pe fiul ei ca pe ochii din cap. Mihaela a mărturisit că are o relație de prietenie cum nu și-a imaginat că ar fi putut avea cu fiul ei, o relație care s-a construit treptat.

Prezentatoarea de la PRO TV a povestit una dintre cele mai dure experiențe prin care l-a trecut pe fiul ei. Partenera sportivului Felix Baumgartner a mărturisit că la vârsta de 14 ani l-a dus pe Ayan la un centru de dezintoxicare ca să vadă cât de mult rău pot face drogurile.

ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare pentru a-i arăta infernul drogurilor

Vizita celor doi în pavilionul celor aflați în sevraj a fost una de prevenire, căci vedeta susține că oricât de mult ar fi învățat la școală cât de rele sunt drogurile, unele lucruri trebuia să le vadă cu ochii lui.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă.

I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu acordat pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui”

Prezentatoarea a vorbit și despre bărbații din viața ei și cum s-a împăcat fiul ei cu cei cu care aceasta a început să umble după divorțul de Elan Schwartzenberg.

Mihaela a spus că niciodată nu a dus în casă un alt bărbat în afară de tatăl lui până nu era sigură că acela va fi cu adevăratul partenerul său pe termen lung.

ADVERTISEMENT

„N-am adus niciodată un bărbat în casă în afară de tatăl lui. N-am vrut să vadă niciodată o altă figură masculină în afară de tatăl lui.

Nici măcar Felix când a apărut în casa mea n-a văzut copilul sau casa decât după doi ani. L-am prezentat apoi ca pe un prieten. Cred foarte mult în lucrurile astea”, a completat vedeta.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri