Life

De ce și-a luat bătaie Dorian Popa când era mic. Artistul, confesiuni de față cu mama sa

Dorian Popa a făcut câteva confesiuni cu totul neașteptate despre copilăria sa. Acesta a povestit, de față cu Mamișor, că a primit bătaie când era mic.
08.03.2022 | 16:45
De ce sia luat bataie Dorian Popa cand era mic Artistul confesiuni de fata cu mama sa
Dorian Popa și mama lui, în platoul Teo Show de la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Dorian Popa i-a lăsat pe toți cu gura căscată cu mărturisirile pe care le-a făcut despre cum a fost crescut de părinți. Acesta a fost prezent într-un platou de televiziune cu mama lui, unde a spus că nu a fost tocmai cel mai cuminte copil.

Dorian Popa, bătut de mamă când era mic

Mama lui Dorian a recunoscut cu seninătate că i-a aplicat niște corecții din când în când. Youtuber-ul a spus că de multe ori a fost snopit în bătaie, râzând, ca și cum acest lucru ar fi perfect normal.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul a spus că vremurile în care au crescut au fost diferite, ținând să precizeze faptul că acum există alte mentalități, iar copiii sunt mai bine protejați în fața agresiunilor de orice tip.

Chiar și mama artistului, cadru didactic timp de 25 de ani, a spus că s-a confruntat cu noile paradigme.

ADVERTISEMENT

Aceasta a rămas înmărmurită când, la școală, o fată a întrebat-o cum își permite să țipe la ea pentru faptul că femeia intervenise într-o încăierare între fete.

„Acasă primeam o mamă de bătaie”

„Există copii extrem de bine educați care fac totul pe de-a-ndoaselea. La noi era cu datul peste cap cu leagănul. Aveam nevoie de avânt. Eu la 6 ani nu puteam să mă duc peste cap cu el. Erau două picioare fixe și balansoarul. Mi-am dat avânt din spate. Fratele meu, la 8 anișori, mi-a zis că știe el ce am de făcut. Să fac așa că mi se va așeza mâna la loc. 

ADVERTISEMENT

Problema era alta, de fapt. Eu când îmi rupeam mâna la joacă, acasă primeam o mamă de bătaie. Lăsând caterinca deoparte, e o parte din educația care a făcut din noi oameni mai buni. Încă îmi amintesc de educația mamei”, a mărturisit Dorian Popa la Kanal D.

„Oare există băieți care să nu fi făcut și lucruri rele? La sfârșitul grădiniței și-a rupt mâna. Serbarea s-a petrecut cu mâna în gips”, și-a amintit și mama lui Popa.

ADVERTISEMENT