Life

De ce și-a trimis Andreea Esca fiica și pe iubitul său să locuiască în Dubai. Alexia Eram și Mario Fresh n-au plătit nimic

Alexia Eram și Mario Fresh s-au mutat temporar în Dubai la dorința Andreei Esca! Ce a făcut-o pe știrista să îi vrea plecați pe fiica sa și iubitul acesteia.
30.05.2022 | 23:44
De ce sia trimis Andreea Esca fiica si pe iubitul sau sa locuiasca in Dubai Alexia Eram si Mario Fresh nau platit nimic
De ce și-a trimis Andreea Esca fiica și pe iubitul său să locuiască în Dubai. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Care este adevăratul motiv pentru care Alexia Eram și Mario Fresh sunt în Dubai. Andreea Esca ar sta în spatele acestei decizii.

Alexia Eram și Mario Fresh s-au mutat temporar în Dubai la dorința Andreei Esca

Alexia Eram și iubitul au stat ceva vreme în Dubai, de unde au postat multe fotografii împreună, ceea ce i-a făcut pe fani să creadă că petrec o vacanță în cuplu.

ADVERTISEMENT

Lucrurile nu ar sta chiar așa conform Ciao, deoarece vizita celor doi în Emiratele Arabe nu este doar o călătorie de scurtă durată și una mai lungă, totul din dorința Andreei Esca.

Dar ce legătură are mama Alexiei Eram cu șederea celor doi în Dubai? Se pare că Andreea Esca este foarte speriată din cauza războiului și a decis să își țină copiii departe de situația potențial riscantă care ar putea apărea în interiorul țării din cauza conflictului militar existent în Ucraina, stat vecin cu România.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că fiul ei pe nume ei Aris este deja departe de țară, el studiind în Spania, vedeta de la știrile Pro TV a vrut ca și fiica ei să fie departe de un posibil scenariu care s-ar termina rău.

Acesta este motivul pentru care Andreea Esca s-a ocupat de tot ce era nevoie pentru a închiria un apartament pe termen lung în Dubai, unde a trimis-o pe fiica ei alături de iubitul său, și unde aceștia vor reveni în caz de război.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a făcut toate aranjamentele și s-a ocupat de cheltuieli

Andreea Esca s-a ocupat de toate cheltuielile și, mai mult decât atât, aceasta a discutat și cu părinții lui Mario Fresh pentru a se pune de acord în legătură cu ce trebuie să facă.

Vedeta de la Pro TV a fost cea care s-a ocupat de toate aranjamentele pentru ca fiica sa și iubitul ei să nu trebuiacă să plătească nimic.

ADVERTISEMENT

Totuși, indiferent de motive, acesta este un prilej foarte bun pentru ca Alexia Eram și Mario Fresh să petreacă mai mult timp împreună, după ce au fost nevoiți să stea separați mai multă vreme.

Cei doi sunt împreună de mai mult de cinci ani de zile, dar aceștia nu au gânduri de căsătorie deocamdată.

ADVERTISEMENT