News

De ce și-a ucis milionarul Dan Cămârzan bunica. A recunoscut totul în fața anchetatorilor

09.05.2019 | 11:07
Dan Cămârzan a recunoscut ca si-a ucis bunica in varsta de 93 de ani

Milionarul Dan Cămârzan a recunoscut că și-a ucis bunica, însă nu își poate explica gestul. Fostul om de afaceri a fost dus de procurori la reconstituirea faptei sale abominabile. Milionarul a recunoscut în fața procurorilor că și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani în urma unui acces de furie, dar nu își poate explica gestul, potrivit observator.tv.

Milionarul Dan Cămârzan a recunoscut că și-a ucis bunica

Mai mult, mama sa a încercat să-și oprească fiul atunci când acesta s-a năpustit asupra bunicii sale, însă femeia nu a putut să-și oprească fiul. A sărit în spatele lui și l-a și lovit dar fără niciun rezultat. Bărbatul a continuat să își strângă de gât bunica în vârstă de 93 de ani, până ce aceasta și-a dat ultima suflare.

Încă nu se știe de ce s-a enervat atât de tare milionarul din Brașov, însă motivul ar putea fi unul indus de consumul de halucinogene. Milionarul a recunoscut de multe ori că folosește droguri, iar de multe ori acesta a spus pe Facebook că el este Dumnezeu.

Dan Cămârzan
Dan Cămârzan se credea Dumnezeu

Mama lui a încercat să-și oprească fiul

„Din anchetă a rezultat că fiica victimei, care este şi mama inculpatului, a încercat să-l oprească, lovindu-l, însă fără rezultat. A fost de faţă. Locuiau împreună. Conflictul a fost unul spontan”, a precizat Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Povstea de viață a lui Dan Cămârzan este una ruptă parcă din filme. A fost olimpic la matematică, apoi s-a lansat în afaceri. A strâns mai bine de 29 de milioane de euro din afaceri imobiliare. A plecat în Statele Unite ale Americii pentru a se căsători cu prima lui soție la Las Vegas. Prietenii săi spun că din America parcă s-a întors altcineva.

Dan Cămârzan a devenit un personaj foarte controversat. A slăbit foarte mult, a renunțat la afaceri și a risipit doar el știe cum banii încasați de la mai mulți oameni pentru un proiect imobiliar care nu a mai văzut lumina zilei. Oamenii se declară acum victimele lui Dan Cămârzan.

”Am plătit un 1 milion 400 de mii de euro toţi clienţii care am fost. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu banii. Nimeni nu a putut să justifice banii luaţi de la noi, să-i justifice că s-au băgat sau s-au dus în materiale”, susține o altă victimă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri