Life

De ce și-au separat bunurile Valentina Pelinel și Cristi Borcea înainte de căsătorie: „Am știut că putem clădi multe împreună”

Valentina Pelinel, declarații despre decizia de separare a bunurilor înainte de căsătoria cu Cristi Borcea. Ce motiv au avut cei doi pentru a lua această hotărâre.
23.06.2022 | 09:08
De ce siau separat bunurile Valentina Pelinel si Cristi Borcea inainte de casatorie Am stiut ca putem cladi multe impreuna
Valentina Pelinel, despre decizia de separare a bunurilor înainte de căsătoria cu Cristi Borcea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel a vorbit despre motivul din spatele deciziei de a separa bunurile înainte de căsătoria cu Cristi Borcea.

De ce și-au separat bunurile Valentina Pelinel și Cristi Borcea înainte de căsătorie

Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat bunurile înainte de a se căsătorie, decizie despre care fostul model a vorbit acum.

ADVERTISEMENT

Pentru ea, nu a fost niciodată vorba de bani, iar Cristi Borcea a reușit să o cucereasă prin felul lui de a fi, a explicat fostul model.

Valentina Pelinel consideră că face o echipă bună alături de soțul ei și pot clădi multe împreună și tocmai de aceea au decis separarea bunurilor.

ADVERTISEMENT

„Cristi este un om valoros în primul rând prin personalitatea și caracterul lui, și m-a cucerit prin felul său unic de a fi.

Am știut că putem clădi multe împreună, ca o echipă, că este un partener de viață de încredere și ne-am dorit același lucru”, a spus vedeta pentru Viva.

ADVERTISEMENT

Valentina Pelinel recunoaște că a învățat multe despre bani de la Cristi Borcea

De asemenea, Valentina Pelinel a recunoscut că a învățat multe despre domeniul financiar de la Cristi Borcea, dar îl și apreciază pentru numele pe care a reușit să și-l facă printre afaceriști.

„Pe plan financiar, cu atât mai mult am avut de învățat de la cineva ca el. Și apreciez faptul că este un om de afaceri asumat și respectat”, a mai spus Valentina Pelinel.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Valentina Pelinel a mărturisit că a învățat să fie organizată și cumpătată în ceea ce privește banii încă de la o vârstă fragedă, așa că nu se consideră o persoană cheltuitoare.

În schimb, soția lui Cristi Borcea a spus că preferă oricând calitatea în locul cantității și tocmai de aceea investește în lucruri mai scumpe, de brand, care știe că sunt durabile și vor trece testul timpului.

ADVERTISEMENT