Life

De ce te întâmpină și salută stewardesele chiar la intrarea în avion. Gestul simplu în spatele căruia se află ceva foarte important

Care este motivul pentru care stewardesele te primesc și salută la urcarea în avion. Atitudinea lor are o semnificație aparte.
26.05.2024 | 10:50
De ce te intampina si saluta stewardesele chiar la intrarea in avion Gestul simplu in spatele caruia se afla ceva foarte important
Care este motivul pentru care stewardesele te primesc și salută la urcarea în avion. Atitudinea lor are o semnificație aparte. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

De ce te întâmpină și salută stewardesele chiar la intrarea în avion. Gestul simplu în spatele căruia se află ceva foarte important. Această atitudine de curtoazie are o explicație aparte care acum a fost dezvăluită de un membru al unui echipaj de cabină.

Care este motivul pentru care stewardesele te primesc și salută la urcarea în avion. Atitudinea lor are o semnificație aparte

Care este motivul pentru care stewardesele te primesc și salută la urcarea în avion. Atitudinea lor are o semnificație aparte, care te va lua, cu siguranță, prin surprindere. Kat Kamalani, de profesie însoțitoare de zbor, a explicat la ce se referă acest gest.

ADVERTISEMENT

„Ați urcat vreodată într-un avion și ați văzut însoțitorul de bord stând chiar aici și salutându-vă? Sau însoțitoarele de zbor care merg în sus și în jos pe culoar? Știai că nu te salută doar din politețe? 

Ei bine, sunt pe cale să vă spun ce facem cu adevărat. Atunci când intrați în avion și ne vedeți fața zâmbitoare și fericită, de fapt vă privim de sus în jos și încercăm să ne găsim ABP-urile”, spune însoțitoarea de zbor pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Tânăra a dezvăluit prin intermediul filmării din social media de ce călătorii sunt întâmpinați la aeronavă. Oamenii sunt examinați de sus până jos pentru a găsi ABP-urile zborului, adică acele „persoane apte de muncă”.

Printre acestea se numără personalul militar, piloții, pompierii, polițiștii, asistentele sau medicii care pot da o mână de ajutor în cazul unui incident petrecut în aer, cum ar fi o urgență medicală sau o breșă de securitate.

ADVERTISEMENT

Ce mai remarcă însoțitoarele de zbor la urcarea în avion

În plus, pe lângă identificarea acestor persoane stewardesele care întâmpină și salută călătorii la urcarea în avion mai fac încă un lucru. Însoțitoarele de zbor ”scanează” oamenii pentru a observa lucrurile care nu au ce căuta în aeronavă.

Mai exact, echipajul de zbor încearcă să depisteze traficul de persoane. Kat Kamalani susține că acest lucru „se întâmplă foarte des în această industrie”. Așadar, stewardesele stabilesc un „ton pozitiv pentru zbor” și evaluează starea de spirit a pasagerilor.

ADVERTISEMENT

„Siguranța pasagerilor noștri este prioritatea noastră numărul unu, așa că ne uităm doar după lucruri care par ciudate”, a concluzionat Kat Kamalani, în clipul informativ, care a fost vizualizat în număr foarte mare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”