Sport

De ce tricourile FCSB-ului sunt mai scumpe decât cele ale Barcelonei: „Românul nu are cultura să meargă pe stadion!”

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre motivul pentru care tricourile FCSB-ului se vând mai scump decât cele ale Barcelonei.
21.04.2022 | 12:46
De ce tricourile FCSBului sunt mai scumpe decat cele ale Barcelonei Romanul nu are cultura sa mearga pe stadion
Mihai Stoica (57 de ani), managerul general de la FCSB, a vorbit despre motivul pentru care tricourile FCSB-ului se vând mai scump decât cele ale Barcelonei
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Ciprian Marica s-a declarat indignat de faptul că tricourile FCSB-ului se vând mai scump decât cele ale Barcelonei.

Mihai Stoica a dezvăluit motivul pentru care tricourile FCSB-ului sunt mai scumpe decât cele ale Barcelonei

Mihai Stoica susține că prețurile „piperate” ale tricourilor de la FCSB sunt influențate de costurile de producție ridicate, cauzate de numărul mic de produse vândute.

ADVERTISEMENT

„Omul vrea să-şi cumpere un tricou original… costă 150 de euro. Oamenii ne înjurau pe vremuri că de ce tricoul nostru este mai scump decât cel al Barcelonei? Le-am explicat, e logic, pentru că producătorul de echipament face mult mai puţine şi atunci costul e mult mai mare.

Adică în niciun caz nu puneam noi adaos. Noi nu puneam adaos deloc […] Românul nu are cultura să meargă pe stadion, românul nu are cultura să meargă în magazin să achiziţioneze…

ADVERTISEMENT

Am gestionat clubul când jucam semifinale de Cupa UEFA. Orice încercam nu erau vânzari care să conteze”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Declarația lui Ciprian Marica

„Am jucat în România la o echipă și am vrut să cumpăr tricou. Era mai scump decât al Barcelonei în magazin, crede-mă! Mai scump decât al Barcelonei și al lui Real Madrid! Să-ți spun de ce.

ADVERTISEMENT

Când se negociază contractul de sponsorizare, preferă să ia bani mai mulți decât să ia echipament. D-aia jucătorii nu își pot schimba tricourile, că săracii au două tricouri.

Dacă l-ai schimbat, îl plătești. Dacă ai făcut schimb, e problema ta, îl plătești. Când vii la mine sponsor de echipament, îți impun sau negociez prețul de vânzare al tricoului, nu vinzi tu tricou cu 7 milioane și să văd că suporterii mei nu își pot permite.

ADVERTISEMENT

Foamea asta din fotbalul românesc te obligă să ceri mai mulți bani, nu mai contează că nu vinzi tricouri”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,67 este cota pentru ”2 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT