Fotbal intern

De ce vrea Adi Popa să plece de la FCSB! S-a dus direct la Vintilă și i-a făcut reproșuri. EXCLUSIV

30.08.2019 | 16:42
De ce vrea Adi Popa sa plece de la FCSB Sa dus direct la Vintila si ia facut reprosuri EXCLUSIV

Adi Popa a fost rezervă neutilizată în meciul pierdut de FCSB în fața celor de la Vitoria Guimaraes, scor 0-1, în manșa retur din play-off-ul Europa League, pe “Estadio D. Afonso Henriques”, iar mijlocașul în vârstă de 31 de ani a postat la finalul partidei un mesaj sugestiv pe pagina sa de Instagram. FANATIK a aflat de ce regretă Adi Popa revenirea la FCSB și de ce vrea să plece.

De ce vrea Adi Popa să plece de la FCSB

Adi Popa a rămas pe banca de rezerve pe tot parcursul meciului Vitoria Guimaraes – FCSB, scor 1-0, iar Bogdan Argeș Vintilă a decis să îi introducă pe parcursul meciului pe Mihai Roman, Harlem Gnohere și Moutinho. Mijlocașul în vârstă de 31 de ani împrumutat de FCSB de la Reading știa de la antrenamentul oficial susținut de vicecampioana României cu o zi înaintea partidei că nu va fi titular, iar acesta a reacționat.

Într-o discuție purtată de fotbalist cu Bogdan Argeș Vintilă, fotbalistul i-ar fi transmis antrenorului că ar fi trebuit să îl titularizeze cu Vitoria Guimaraes, ținând cont că a fost adus să îl înlocuiască pe Dennis Man. Tehnicianul însă nu și-a schimbat ideea tactică. Astfel, Ionuț Vînă a fost titularizat pe postul de atacant dreapta deoarece jucătorul mai evoluase în perioada junioratului pe această poziție.

Adi Popa și Bogdan Argeș Vintilă la un antrenament al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
Adi Popa și Bogdan Argeș Vintilă la un antrenament al FCSB-ului. Sursă foto: sportpictures.eu

Adi Popa nu mai e nici varianta de rezervă

Adi Popa nu a fost introdus nici în momentul în care Ionuț Vînă a coborât la mijlocul terenului pentru a-i lua locul lui Mihai Pintilii, jucător schimbat în minutul 46 cu Harlem Gnohere. Astfel, Vînă a coborât la mijlocul terenului pentru a-i lua locul lui “Pinti”, iar Florin Tănase a devenit aripă dreapta și a făcut echipă în atac cu Florinel Coman și “Bizonul”.

Adi Popa a fost adus de Gigi Becali la FCSB să ocupe postul lăsat liber de Dennis Man după accidentarea suferită în minutul 13 al meciului cu FC Botoșani, scor 0-2, în etapa a 3-a din Casa Pariurilor Liga 1, dar internaționalul român a ajuns să nu mai fie nici varianta de rezervă și când Dennis Man nu este disponibil, așa cum s-a întâmplat la partida cu Vitoria Guimaraes. Astfel, această situație l-a făcut pe Adi Popa să se gândească la plecarea de la gruparea roș-albastră.

  • 1.000.000 de euro este cota lui Adi Popa, conform transfermarkt.com