Fotbal intern

Jucătorii cer salariile, Moraru le răspunde: “Andronache refuză să aprobe ştatele de plată!”

UPDATE 21:49 / Valerii Moraru, patronul Rapidului, a decis să aducă unele lămuriri după declaraţiile lui Alexandru Coman. “Luni, administratorul special Dragoş Frăţilă a făcut ştatele de...
25.09.2014 | 21:50
Jucatorii cer salariile Moraru le raspunde Andronache refuza sa aprobe statele de plata

UPDATE 21:49 / Valerii Moraru, patronul Rapidului, a decis să aducă unele lămuriri după declaraţiile lui Alexandru Coman. “Luni, administratorul special Dragoş Frăţilă a făcut ştatele de plată, însă doamna Andronache refuză să le aprobe. Noi am plătit salariile pe iunie, iulie, însă pe august nu putem pentru că dînsa refuza să aprobe ştatele de plată. Face aceste şicane ca să ne încurce, pentru că astăzi avem proces la Tribunal în care am cerut înlocuirea dînsei din funcţie. În clipa de faţă, sînt bani în club pentru plata a încă unui salariu şi jumătate”, a spus, pentru FANATIK.RO, Valerii Moraru, patronul Rapidului.

***********************************************************

Alexandru Coman, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul Rapidului, Alexandru Coman, a vorbit deschis despre marile probleme financiare care sînt la club.

“Am înţeles că ieri trebuia să ne intre un salariu, dar nu am luat nimic. De cînd a plecat domnul Copos au fost doar promisiuni, bani mai puţini. Se ceartă între ei, atît, şi noi suferim. Ni s-a zis că nu mai luăm acei bani cînd ni s-a spus, ci poate vom lua ceva bani zilele următoare. Nu am luat opt sau nouă luni salariul. Este foarte greu mai ales pentru cei vechi. Am luat două salarii în ultimele patru luni, iar cei nou veniţi sînt plătiţi la zi şi nu este normal. Probabil mergem la tribunal, să depunem hîrtii, e ultima soluţie. Eu am nouă salarii restante. Minimum şase luni sînt la fiecare. Din ce ştiu eu, domnul Moraru nu a achitat nimic din banii lui, dar asta nu este treaba mea. Salariile ar trebui achitate şi din urmă. Nu contează că datoriile sînt ale domnului Copos. Nu ştiu cui îi convine să muncească un an şi să ia un singur salariu!”, a declarat Alexandru Coman la Look TV.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!