Life

De data asta e adevărat! Isabela a confirmat divorțul de Daniel Onoriu: „Nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”

După ce Daniel Onoriu a anunțat, pentru a doua oară, că va divorța de soția lui, aceasta confirmă vestea. Isabela susține că din partea sa nu mai există cale de împăcare.
31.08.2022 | 08:29
De data asta e adevarat Isabela a confirmat divortul de Daniel Onoriu Nu mai e nici o cale de a mai fi impreuna
Isabela a confirmat că va divorța de Daniel Onoriu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Isabela a confirmat faptul că ea și Daniel Onoriu vor divorța. Soția pilotului de curse a mărturisit că, din punctul său de vedere, nu mai există cale de împăcare.

Divorțul lui Daniel Onoriu, real de data aceasta. Ce declarații a făcut Isabela

La interval de o săptămână, Daniel Onoriu a anunțat de două ori că divorțează. Prima dată a spus că totul a fost o strategie de marketing, apoi a revenit asupra declarațiilor afirmând, din nou, că mariajul dintre el și Isabela a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Ca și prima dată, Isabela a preferat să păstreze, pe cât posibil discreția, însă a confirmat că ea și pilotul de curse nu mai formează un cuplu. Mai mult, ei nu mai locuiesc împreună, iar din punctul său de vedere, nu mai există cale de împăcare.

„Nu vreau să comentez nimic din spusele lui Daniel. Eu sunt un om decent, nu sunt persoană publica. Nu vreau sa apar nicăieri cu nimic.

ADVERTISEMENT

Este adevărat că ne-am despărțit, iar din partea mea nu mai e nici o cale de a mai fi împreună”, a declarat Isabela la Antena Stars, conform SpyNews. 

Daniel Onoriu susține că soția lui nu îl iubește

Deși Isabela l-a îngrijit și a fost lângă el în cele 55 de zile în care a fost în comă, Daniel Onoriu susține că soția lui nu îl iubește.

ADVERTISEMENT

Pilotul este nemulțumit de faptul că femeia ar refuza să devină mama și, în plus, susține el, aceasta nu îi este alături când vine vorba de pasiunea sa pentru curse.

„Clar, sută la sută a plecat. Nu mă iubește femeia asta. Doarme pe canapea, mă lasă să dorm singur și cum să trăiesc, că nu vrea să facem copii. Nu mă susține în cariera mea, am fost cu ea la Sibiu, la Baia Mare.

ADVERTISEMENT

Mă duc peste tot în țară, vând tricouri personalizate. Eu nu sunt pregătit. Eu încă am probleme cu picioarele, dar uite că mă lasă singur”, a declarat Daniel Onoriu pentru sursa citată  anterior.

ADVERTISEMENT