Sport

De Florii, facem magii! Biletul de duminică la pariuri te poate face mai bogat cu 75.000 de lei

În Duminica Floriilor poți să dai o adevărată lovitură la pariuri, pentru că biletul pe care ți-l propunem astăzi are un potențial câștig de aproape 75.000 de lei
15.04.2022 | 14:20
De Florii facem magii Biletul de duminica la pariuri te poate face mai bogat cu 75000 de lei
Biletul de pariuri din Duminica Floriilor v-ar putea face mai bogați cu aproape 75.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică sunt Floriile la ortodocși, dar și Paștele la catolici, însă asta nu impiedică fotbalul mare din Europa, cu mici excepții, să își continue activitatea firească. Iar noi abia așteptăm să facem un bilet ce ne poate aduce un profit substanțial, de aproape 75.000 de lei, ca să avem Sfintele Sărbători mult mai luminate.

De Florii, biletul de duminică la pariuri vă poate băga în buzunar aproape 75.000 de lei

Ne-am oprit asupra a 11 meciuri, dar profitul va fi unul substanțial, chiar dacă miza aleasă este de doar 40 de lei. Asta și pentru că vom beneficia și de Super Bonusul de 30% oferit de Superbet, în valoare de peste 17.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a da lovitura și a încasa o astfel de sumă este nevoie de cele mai importante ingrediente cu care poți avea succes la pariuri: inspirație și noroc. Astfel, pot fi urmate exemplele unui parior care a câștigat 100.000 de lei cu un bilet pe fotbal, baschet sau tenis și a unui jucător care a încasat 8.000 de euro de pe urma unui bilet total surprinzător, pe care a mizat doar 9 lei.

Mai mult, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună bucată de timp.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 de la CFR Cluj – FCSB pe biletul de duminică la pariuri ce ne poate aduce un profit de aproape 75.000 de lei

CFR Cluj – FCSB, derby-ul de titlu din Liga 1, nu avea cum să lipsească de pe biletul de pariuri din Duminica Floriilor. Cu un avans de 5 puncte în clasament, gazdele se mulțumesc și cu un egal, în timp ce oaspeții au doar varianta victoriei. În mod normal va fi un joc închis, în care va prima rezultatul, așa că pronosticul pe care vi-l propunem este o combinație „X2&0-3 goluri”, la o cotă de 2,00.

Din Premier League, ne-am oprit asupra a două partide în care evoluează echipe din partea a doua a clasamentului, fiindcă granzii campionatului sunt implicați în semifinalele Cupei. Newcastle – Leicester și West Ham – Burnley sunt alegerile noastre, iar cotele propuse sunt de 2,30 pentru „GG3+”, respectiv 1,57 pentru „1X&2+”.

ADVERTISEMENT

Rămânem în Regatul Unit, unde duminică va fi mare sărbătoare pe Wembley, pentru că e programată cea de-a doua semifinală a Cupei Angliei. Eliminată dramatic de Real Madrid din Liga Campionilor, Chelsea are șansa unei palide consolări în fața lui Crystal Palace, opțiunea noastră la acest joc fiind o cotă de 1,90 pentru „1&2+”.

bilet 15aprilie ok_1
Biletul de duminică are un profit potențial de aproape 75.000 de lei

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de fotbal din Duminica Floriilor.

ADVERTISEMENT

Biletul de duminică la pariuri, cotă de 2,40 de la Sevilla – Real Madrid

Trecem în prima ligă spaniolă, unde duminică e cap de afiș Sevilla – Real Madrid, meciul ce poate decide titlul. 2,40 este cota pentru „GG3+”, iar în completare venim cu un 1,72 de la Athletic Bilbao – Celta Vigo, aferent pronosticului pronostic „1X&2+”.

În Bundesliga, Eintracht Frankfurt și RB Leipzig, echipe ce au dat lovitura în Europa League la mijlocul săptămânii, au meciuri extrem de dificile în deplasare la Union Berlin și Bayer Leverkusen, de unde vă propunem două cote extrem de atractive de 2,80 (pronostic „1X&3+”), respectiv de 1,93 (pronostic „GG3+”).

Două cote de 1,75 sunt alegerile noastre de duminică din Ligue 1. Lyon joacă acasă cu Bordeaux și o combinație „1&3+” ni se pare la îndemână, aceeași variantă fiind valabilă și pentru „războiul” marilor rivale PSG și Olympique Marseille.

Încheiem biletul de pariuri din Duminica Floriilor cu un meci de gală: Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven este finala Cupei Olandei, iar o cotă de 1,60 pentru un „GG” este numai bună de speculat.

Biletul de duminică are un profit potențial de aproape 75.000 de lei

Din cele 11 meciuri selectate am obținut o cotă de 1499, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de aproape 75.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate în Duminica Floriilor în cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT