Nicio categorie

De Gea, apărat de coechipieri: “Munceşte ca un animal. Are tot creditul nostru”

29.06.2018 | 16:46
De Gea, apărat de coechipieri. Toţi au încredere în portarul lui Manchester United, deşi a comis gafe mari.

Portarul naţionalei Spaniei, Davide De Gea, este apărat de coechipieri, deşi goalkeeperul de la Manchester United nu a evoluat la potenţial maxim în partidele din grupă, la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia. De Gea a fost chiar de nerecunoscut. După ce a primit doar trei goluri în preliminarii, în zece partide, acum a încasat deja cinci în numai trei jocuri, dintre care trei de la Cristiano Ronaldo, în meciul cu Portugalia gafând incredibil la golul secund.

Cu toate acestea, coechipierii din naţionala Spaniei nici nu concep să nu-l aibă în continuare între buturi pe De Gea. Portarul este apărat de colegii săi, care spun că îi vor acorda în continuare tot creditul lor, convinşi că Davide va avea multe intervenţii decisive în meciul sau meciurile care vor urma.

De Gea, apărat de coechipieri. Hierro îl va titulariza cu Rusia

“E cea mai ingrată poziție pe care o are din câte există pe teren. Dacă vă uitați la meciurile lui Manchester United sau la ale naționalei, se poate vedea că este de clasă mondială. Să vă faceți autocritica și să vedeți ce portar mare este! A fost cel mai bun portar din Premier League. Muncește ca un nenorocit de animal. Încrederea noastră în el este uriașă” – a spus mijlocaşul brazilian naturalizat spaniol Thiago Alcantara.

De Gea, apărat de coechipieri. Portarul Spaniei munceşte enorm la antrenamente şi selecţionerul Hierro va începe tot cu el meciul cu Rusia
De Gea, apărat de coechipieri. Portarul Spaniei munceşte enorm la antrenamente

Şi noul selecţioner al ibericilor, Fernando Hierro, va începe tot cu De Gea în poartă partida din optimi contra Rusiei. Hierro ştie că titularul dintre buturile naţionalei Spaniei are acum mai mult ca oricând nevoie de încrederea tuturor şi este convins că acesta o va răsplăti prin evoluţii la cel mai înalt nivel. Asta deşi De Gea este, paradoxal, portarul fără nici o paradă până acum la Mondial!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri