De Gea rămâne calm după greşeala din Portugalia-Spania. “N-am omorât pe nimeni”

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în CM 2018
16/06/2018, 10:19
De Gea rămâne calm după greşeala din Portugalia-Spania. “N-am omorât pe nimeni” GALERIE FOTO
De Gea rămâne calm după imensa gafă din meciul cu Portugalia

Portarul naţionalei Spaniei, David De Gea, rămâne calm după imensa greşeală comisă spre finalul primei reprize a superderbyului iberic de la turneul final al CM 2018 Portugalia – Spania, terminat la egalitate, 3-3. Goalkeeperul Furiei Roja ştie că a greşit, însă consideră că astfel de situaţii fac parte din viaţa unui portar şi nu trebuie transformate în tragedii.

Se poate întâmpla, este o greșeală. Mă bazez pe sprijinul antrenorului și al colegilor. Voi rămâne calm. A fost o minge dificilă, mă voi antrena in continuare și voi încerca să joc mai bine. Nu am omorât pe nimeni“.

De Gea rămâne calm, dar promite că se va pregăti mai bine

Nici unul dintre coechipieri sau noul antrenor Fernando Hierro nu i-au reproşat vreun cuvânt portarului de la Manchester United. Dimpotrivă, toată lumea l-a încurajat, ştiind că De Gea este unul dintre cei mai buni jucători din lume pe acest post şi că de atâtea ori paradele sale decisive au salvat Spania de la rezultate mai puţin favorabile.

De Gea rămâne calm după ce a greşit incredibil în meciul cu Portugalia. Toţi coechipierii l-au apărat
De Gea rămâne calm după ce a greşit incredibil în meciul cu Portugalia

I-am dat o îmbrățișare lungă. Știm cât de dificil este să fii portar și nu avem nicio îndoială asupra calităților lui De Gea. Împotriva unui jucător ca Ronaldo astfel de lucruri se pot întâmpla. Nu e vorba de lipsă de încredere. David este numărul 1”  – a spus fundaşul Barcelonei, Gerard Pique. Şi antrenorul său de la club, care este portughez, admite că David a greşit, dar spune că astfel de erori sunt normale chiar şi pentru un portar de clasă.

Închide ×