Fotbal intern

De la 4.000.000 de euro la zero lei! Ionuţ Negoiţă, ofertă specială pentru Ion Ţiriac: “Îi dau gratis acţiunile la Dinamo”. Răspuns genial al omului de afaceri

21.07.2019 | 19:51
De la 4000000 de euro la zero lei Ionut Negoita oferta speciala pentru Ion Tiriac Ii dau gratis actiunile la Dinamo Raspuns genial al omului de afaceri

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă Dinamo şi a pregătit o ofertă specială pentru Ion Ţiriac. Finanţatorul “câinilor” a anunţat că va vinde clubul în termen de o lună, stabilind preţul la 4.000.000 de euro. Acum, omul de afaceri a mai scăzut din pretenţii şi este gata să-i dea gratis echipa fostului mare tenismen.


UPDATE, 21 iulie, ora 19:52 / Ion Țiriac a oferit un răspuns genial la oferta pe care i-a făcut-o Ionuț Negoiță cu privire la clubul Dinamo. ”Mulțumesc mult, dar m-a învățat un mare profesor de economie să nu iau nimic gratis niciodată. Nu uitați că Dinamo și Steaua au dat acestei țări jumătate de secol o căruță de aur în sport. Nu ar avea dreptul să dispară, dreptul național să dispară. Fotbalul e alt sport, e atât de profesionist, încât foarte puțini oameni din România pot să-și permită. Eu sunt unul dintre cei 22 de milioane care nu se pricep la fotbal”, a spus fostul tenismen, conform sport.ro.


Ionuţ Negoiţă, ofertă specială pentru Ion Ţiriac: “Cea mai bună soluţie pentru Dinamo”

După ce a anunţat că este pregătită să o vândă pe Dinamo, Ionuţ Negoiţă susţine că vrea să-i facă o ofertă specială lui Ion Ţiriac. Mai exact, finanţatorul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare este dispus să cedeze acţiunile fără să primească în schimb vreun ban.

“Domnul Țiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat și organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluție pentru Dinamo. Și îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Cu o minimă condiție, anume aceea de a realiza investiții în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanță. În condițiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul și sper sa accepte și să reușească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul”, a declarat Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă, ofertă specială pentru Ion Ţiriac: "Îi dau gratis acţiunile la Dinamo"
Ionuţ Negoiţă, ofertă specială pentru Ion Ţiriac: “Îi dau gratis acţiunile la Dinamo”

Ion Ţiriac a ironizat-o pe Dinamo după înfrângerea umilitoare cu Viitorul

Miercuri, Simona Halep a prezentat trofeul câştigat la Wimbledon pe Arena Naţională, iar Ion Ţiriac a ironizat-o pe Dinamo, care pierduse în prima etapă din Liga 1, 0-5 cu Viitorul. Fostul tenismen a făcut-o o paralelă între fotbal şi tenis, glumind pe faptul că formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare este pe drumul spre o înfrângere istorică.

“Într-un joc de tenis, cum se spune pe englezeşte, într-un game, 30-0 sau 0-30 este cel mai important scor. Ca 2-0 la fotbal. Bine, încă n-a fost 30-0 la fotbal, dar aşa cum se duce Dinamo, poate iese. Îmi pare rău, Dinamo e echipa mea. Să ne întoarcem la tenis”, a spus Ion Ţiriac.