Life

De la agonie la extaz! Ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan înainte să devină părinți din nou

30.03.2021 | 11:48
De la agonie la extaz Ce au decis Adela Popescu si Radu Valcan inainte sa devina parinti din nou
Adela Popescu și Radu Vâlcan se pregătesc să devină părinți a treia oară (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au deschis sufletele și au discutat despre ce prespune, pentru ei, meseria de părinți. Cele două vedete sunt apreciate de către publicul român și este cunoscut că prezentatoarea TV urmează să aducă pe lume cel de-al treilea bebeluș al cuplului.

Cei doi mai au acasă doi băieței energici și superbi, pe care abia au reușit să îi stăpânească atunci când au luat parte cu toții la un proiect inedit.

ADVERTISEMENT

Vedetele au vorbit foarte sincer despre cât le este de greu, uneori, să își stăpânească copiii. Mai ales că în această perioadă vedeta PRO TV a ales să petreacă mai mult timp acasă, pentru a nu se expune pe timpul sarcinii sale prea tare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, cei mai simpatici părinți. Pregătiri intense înainte de nașterea lui bebe cu numărul 3

Vedetele au fost cât se poate de nerăbdătoare când au mers la medic, pentru o ecografie, iar prezentatoarea a aflat că va avea tot un băiat. Cei doi mai au acasă doi copii, pe Alexandru și Andrei.

ADVERTISEMENT

“Am aflat printr-un telefon. A fost ceva între agonie și extaz pentru Radu. Eu eram foarte fericită. Știam de la început că va fi băiat, și gândul ăsta îmi dădea furnicături pe șira spinării de încântare”, a susținut Adela Popescu, potrivit celor de la viva.ro, în cel mai nou interviu acordat.

Totodată, vedetele au avut parte și de ceva emoții în plus când au participat la ședința foto tot din cadrul aceluiași interviu. Pe cât de inedite au fost imaginile realizate cu viitorii părinți, pe atât de dificil le-a fost vedetelor să poată să își țină copilașii sub control la poze. Până acum Adela Popescu nu a dezvăluit și numele micuțului, dar a glumit într-o intervenție în emisiunea colegilor de la Vorbește Lumea că va fi unul neașteptat.

ADVERTISEMENT
De la agonie la extaz! Ce au decis Adela Popescu și Radu Vâlcan înainte să devină părinți din nou
Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți fericiți alături de băiețeii lor (sursă foto: Instagram / Viva)

“Ne-am dorit foarte mult un al treilea copil, era doar o chestiune de timp. Momentele în care observi a doua liniuță de pe testul de sarcină sunt incredibile, emoționante. Cu siguranță, doar părinții înțeleg ce zic”, a fost dezvăluirea vedetei.

Superba blondină este deja în al doilea trimestru al sarcinii, iar când a aflat de toate acestea a traversat emoții foarte mari.

ADVERTISEMENT

“Știam că nu va fi ușor, dar copiii noștri sunt înțelepți, le place să ne vadă cum ne stresăm, mai ales eu. Ce să zic, da, eu și Adela am căzut lați de oboseală. E greu la vârsta asta să înțeleagă convențiile sociale gen: acum râzi, acum ia-mă în brațe etc. E greu și pentru noi, care, vorba aia, avem state vechi. Dar da, e solicitant, însă nu mai mult ca un drum cu avionul, o masă la restaurant sau ca o serbare la grădiniță”, a susținut și Radu Vâlcan despre viața de părinte.

ADVERTISEMENT