Fotbal international

De la agonie la extaz! Un copil şi-a spart nasul încercând să se fotografieze cu Salah! Ce a făcut starul lui Liverpool

11.08.2019 | 14:41
De la agonie la extaz Un copil sia spart nasul incercand sa se fotografieze cu Salah Ce a facut starul lui Liverpool
De la agonie la extaz! Un copil şi-a spart nasul încercând să facă o poză cu Salah! Ce a făcut starul lui Liverpool Salah, poză cu fanul său. Sursă Foto: Twitter.com

Mohamed Salah a oferit o adevărată lecție în dimineața zilei de duminică. Doi frați aflați la poarta centrului de antrenament al lui Liverpool au fugit spre mașina egipteanului, în momentul în care acesta părăsea centrul. Unul dintre ei, Louis Fowler, din prea mult entuziasm, s-a lovit de un stâlp de iluminare și și-a spart nasul. După ce a văzut întâmplarea, Salah a întors mașina pentru a verifica dacă tânărul său suporter este în regulă.

Gest super al lui Mohamed Salah

Louis și Isaac Fowler și-au întâlnit fotbalistul favorit, Mohamed Salah, dar nu într-o manieră obișnuită. Aflați la intrarea în centrul de pregătire al lui Liverpool, cei doi copii au fugit plini de entuziasm spre mașina lui Salah, care părăsea incinta. Din neatenție și prea multă euforie, Louis, în vârstă de 11 ani, s-a lovit de un stâlp de iluminare și și-a spart nasul. Starul egiptean a văzut evenimentul nefericit și a întors mașina pentru a verifica starea fanului său.

Toată întâmplarea este povestită de tatăl vitreg al fraților Fowler pentru publicația “Sky News”, declarându-se impresionat de modestia și empatia de care a dat dovadă Salah: “Voiam să sun la ambulanță și l-am văzut pe Mo Salah întorcând mașina pentru a verifica dacă Louis este în regulă. Copiii au țipat de bucurie, iar Isaac a sărit direct în brațele lui Salah. El a fost foarte atent și empatic, i-a făcut pe băieți să se simtă foarte bine. Și Isaac și Louis în adoră pe Salah. Mai mult, Louis a spus că și-ar sparge nasul din nou dacă asta ar însemna să-l întâlnească pe Salah“.

Pozele lui Salah cu cei doi tineri suporteri. Sursă: Twitter.com
Pozele lui Salah cu cei doi tineri suporteri. Sursă: Twitter.com

Start perfect în Premier League pentru Salah

Mohamed Salah a început, din nou, cu gol noul sezon din Premier League. Lucru acesta s-a întâmplat în fiecare dintre cele trei sezoane pe care egipteanul le-a petrecut la Liverpool. Imediat după transfer, în prima rundă a sezonului 2017 – 2018, Salah a punctat în meciul cu Watford. Un sezon mai târziu, egipteanul a marcat în runda inaugurală contra lui West Ham, iar acum, în sezonul 2019 – 2020, Salah a marcat contra lui Norwich, într-un meci încheiat 4-1.

Pentru Salah și Liverpool urmează Supercupa Europei, împotriva lui Chelsea, meci care se va juca miercuri seară la Istanbul. Sezonul trecut, egipteanul a câștigat Champions League după o finală cu Tottenham. Mohamed Salah a ieșit golgheter în Anglia în ambele sezoane pe care le-a jucat la Liverpool.

  • 27 de ani are Mohamed Salah
  • 150 de milioane de euro este cota fotbalistului