Life

De la Antena 1 la Pro TV! Vedeta a făcut anunțul în direct: “Veștile bune vin întotdeauna împreună”

23.03.2021 | 16:37
De la Antena 1 la Pro TV Vedeta a facut anuntul in direct Vestile bune vin intotdeauna impreuna
ADVERTISEMENT

De la Antena 1 la Pro TV, o vedetă s-a întors în lumea televiziunii. Vestea a fost dată, astăzi, în emisiunea “Vorbește lumea”, de la Pro TV. Noua vedetă care a intrat în curtea Pro TV va fi colegă cu Lora și Cove.

Fosta prezentatoare de la Meteo, de pe Antena 1, a renunțat la acest rol în anul 2017, atunci când a aflat că va deveni mămică. A preferat să se ocupe de cel mai important al vieții ei – maternitate-, dar acum este pregătită de o revenire pe cinste.

ADVERTISEMENT

După o absență însemnată, cei din fața micului ecran o vor putea urmări, din nou, într-o ipostază cu totul nouă și cât se poate de inedită.

Vedeta care s-a întors în televiziune. A trecut de la Antena, la Pro TV și a dat vestea în direct

Mai exact, este vorba despre Anamaria Ionescu, soția lui Tudor, de la Fly Project, care le-a oferit o surpriză telespectatorilor Pro TV. Aceasta va avea propria ei rubrică, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV, iar astfel a devenit cea mai nouă colegă a lui Cove și a Lorei.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut în această marți, chiar când fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1 și-a serbat aniversarea. A fost prezentă pe canapeaua show-ului din care va face parte, acolo unde va avea și o rubrică de design interior.

Anamaria Ionescu nu a venit singură în emisiune, ci însoțită de partenerul ei de viață, solistul de la Fly Project. Le-a prezentat tuturor și un mod inedit de redecorare a bucătăriei proprii, de acasă, cu o sumă modică investită, cea de doar 350 de lei, spre uimirea celor doi prezentatori.

ADVERTISEMENT
De la Antena 1 la Pro TV! Vedeta a făcut anunțul în direct Veștile bune vin întotdeauna împreună
Anamaria Ionescu a anunțat că revine în televiziune (sursă foto: Facebook)

Anamaria Ionescu a împlinit 36 de ani și a povestit că, după e a renunțat la televiziune, și-a descoperit o nouă pasiune, designul interior.

Astfel, după o pauză de 4 ani și alți 9 în care a făcut parte din familia Observatorului, Anamaria Ionescu va putea fi văzută, începând de astăzi, la Pro TV, unde o să îmbine pasiunea pentru televiziune cu atracția pentru designul interior.

ADVERTISEMENT

“Pentru că nimic nu este întâmplător, astăzi – fix de ziua mea – am început o rubrică la Vorbește Lumea despre una dintre cele mai mari pasiuni ale mele – designul interior. Veștile bune vin și ele întotdeauna împreună. Vă mulțumesc pentru mesaje!”, a transmis soția solistului Fly Project și pe Facebook.

ADVERTISEMENT