Life

De la bal, direct la spital! Vasile Ceterașu, dus la urgențe după o nuntă: ”Bine că nu am murit”

Artist celebru, Vasile Ceterașu a ajuns, de urgență, la spital după ce a cântat la o nuntă în Suceava, vedeta având nevoie de ajutorul medicilor din cauza problemelor cardiace.
28.08.2022 | 09:35
De la bal direct la spital Vasile Ceterasu dus la urgente dupa o nunta Bine ca nu am murit
Vasile Ceterașu, artist celebru pentru shw-ul pe care îl face la vioară, a ajuns, de urgență, la spital / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vasile Ceterașu are un weekend cât se poate de dificil. Artistul a ajuns la spital, de urgență, după ce a cântat la o nuntă, în Suceava. Medicii au intervenit prompt, iar situația artistului pare să se mai fi stabilizat.

Vasile Ceterașu a ajuns la spital, de urgență, după nuntă

FANATIK a aflat în exclusivitate că artistul Vasile Ceterașu a ajuns la spital imediat după ce a cântat la o nuntă în Suceava. Din informațiile obținute, problemele vedetei sunt unele de natură cardiacă, medicii reușind însă să îl stabilizeze.

ADVERTISEMENT

”Am crezut că mor. Mi s-a făcut brusc rău, respiram repede și inima bătea să îmi iasă din piept. M-am și speriat, mă ducea și mâna stângă, credeam că am făcut infarct”, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, Vasile Ceterașu.

Din fericire, ne-a spus el, medicii au reușit să îi pună un diagnostic clar, dar vor să îl mai țină sub observație o perioadă. ”Aveam puls 180, mi-au zis medicii că sunt și hiperoxigenat. Mi-au băgat ceva pe venă, s-a mai liniștit inima. Dar, clar, trebuie să fac analize suplimentare, mi-au spus că e un episod acut care poate indica ceva grav”, a mai mărturisit artistul.

ADVERTISEMENT

Și, chiar dacă a fost stabilizat, Vasile Ceterașu a fost reținut în spital. ”Mi-au recomandat să mă interneze, nu știu exact cât mă țin aici. Vor să fiu supravegheat, să nu îmi revină problemele. E ceva aritmie cardiacă, sper să nu fie mai grav”, a mai precizat artistul.

De ce a făcut o criză cardiacă

Pentru FANATIK, artistul recunoaște că, în ultima vreme, a avut un program foarte aglomerat și, probabil, epuizarea și stresul și-au spus cuvântul. ”Am avut cântări aproape zi de zi. E perioadă aglomerată, nu poți refuza pe nimeni, eu mă bucur să cânt oamenilor.

ADVERTISEMENT

Dar, probabil, cu așa viață dezordonată, mâncat aiurea, băut și un păhărel de horincă, ceva, corpul mi-a transmis că vrea să mă liniștesc. Și m-am speriat suficient încât să am mai multă grijă de acum înainte. Medicii mi-au zis că dacă nu mă îngrijesc pot să mă și duc pe lumea cealaltă”, a mai mărturisit Vasile Ceterașu pentru FANATIK.

În altă ordine de idei, artistul recunoaște că și pierde sume importante de bani din cauza faptului că a ajuns la spital. ”Vă dați seama, de la nuntă trebuia să merg la un alt eveniment, altă nuntă. Nu mai pot ajunge. O să se supere pe mine, dar nu am ce face”, a mai precizat artistul. Dar, parcă împăcat că pierde ceva bani, se consolează tot el: ”Bine că nu am murit”.

ADVERTISEMENT

Cine este Vasile Ceterașu?

Pe numele lui adevărat Vasile Godja, Ceterașu are 31 de ani și este maramureșean get-beget. Celebritatea a câștigat-o după ce a participat la show-ul Românii au talent de la Pro TV. El s-a făcut remarcat pentru felul în care mânuiește vioara și show-ul pe care îl face pe scenă.

”Felul mai diferit de a cânta la vioară l-am adoptat întâmplător, în urma unui pariu , prietenii mei nu credeau ca aș putea să cânt cu vioara pe umăr, așa ca le-am arătat că pot, după care mi-au venit tot felul de idei, așa am ajuns să cânt fără părul de la arcuș, sau cu vioara la spate sau pe umărul altei persoane”, povestea Vasile Ceterașu la Pro TV.

Vasile Ceterașu este căsătorit cu Amalia, din 2016, nunta lui fiind un adevărat eveniment în Maramureș, cei peste 1.500 de invitați pe care i-a avut chefuind timp de trei zile. El are trei perechi de nași, printre care și Nea Mărin de la Antena 1.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români