Fotbal international

Galerie FOTO. De la Cassius Clay la Muhammad Ali. Cum a salvat un om de la MOARTE

V-am pregătit o galerie foto cu cele mai emblematice imagini cu Cassius Clay, cel care mai tîrziu avea să-şi schimbe numele în Muhammad Ali şi să se convertească la islam. Cel mai mare...
04.06.2016 | 09:50

V-am pregătit o galerie foto cu cele mai emblematice imagini cu Cassius Clay, cel care mai tîrziu avea să-şi schimbe numele în Muhammad Ali şi să se convertească la islam. Cel mai mare pugilist din totate timpurile la categoria grea a decedat sîmbătă dimineaţă, după o luptă lungă cu boala.

În galeria foto v-am pregătit imagini cu Ali cînd era doar un copil, din perioada în care se lupta cu sistemul politic din Statele United, din timpul celor mai tari lupte ale sale şi din vremea în care se afişa alături de alte personalităţi ale lumii, cum ar fi Elvis Presley sau trupa Beatles.

Mai mult de atît, Muhammad Ali era o adevărată personalitate care făcea deliciul publicului american.  Juca în diferite meciuri demonstrative, o dată şi împotriva unui luptător de wresling. A fost şi o persoană plină de compasiunie. în imaginile din galeria foto este prezentat un moment în care Muhammad Ali sta de vorba cu un om care încearcă să se sinucidă şi îl convinge să nu se arunce în gol. Acest caz a fost prezentat şi la televiziunile din SUA.

Tags: