Life

De la ce a plecat, de fapt, scandalul dintre Zanni și Elena Marin. Detalii neștiute de la Survivor România 2021

11.02.2021 | 19:22
De la ce a plecat de fapt scandalul dintre Zanni si Elena Marin Detalii nestiute de la Survivor Romania 2021
De la ce a plecat, de fapt, scandalul dintre Zanni și Elena Marin. Detalii neștiute de la Survivor România 2021. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

„Survivor România” 2021 a adus numeroase tensiuni și scandaluri între concurenți, printre care și cel dintre Zanni și Elena Marin, despre care au ieșit la iveală detalii neștiute. De altfel, în echipa Faimoșilor au loc certuri în mod constant. 

După conflictul dintre Jador și Culiță Sterp, Zanni și Elena Marin sunt acum la cuțite în cadrul reality show-ului de la Kanal D. Cei doi s-au certat încă de la începutul competiției și scandalul nu pare să ajungă prea curând la final.

ADVERTISEMENT

După ce Elena Marin a vorbit la telefon cu logodnicul ei înainte de plecarea în Republica Dominicană, Zanni i-a răstălmăcit vorbele colegei sale și i-a reproșat în față diverse lucruri despre relația ei.

De la ce a plecat, de fapt, scandalul dintre Zanni și Elena Marin. Detalii neștiute de la Survivor România 2021

Elena Marin și Zannidache au parte de conflicte interminabile în cel de-al doilea sezon „Survivor România”. Tânărul i-a reproșat că îi face avansuri unui alt concurent, Cosmin Stancu, iar frumoasa brunetă a izbucnit în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Protejatul lui Alex Velea este de părere că relația Elenei cu logodnicul ei, Andrei, nu este una foarte bună și că fosta dansatoare a Andreei Bălan este mult prea apropiată de Cosmin, mai mult decât ar trebui să fie doi prieteni.

Din această cauză, Zanni i-a aruncat vorbe grele Elenei, acuzând-o că îi este infidelă partenerului său, care o așteaptă acasă. Scandalul ar fi pornit de la conversația pe care tânărul a auzit-o între cei doi îndrăgostiți, în timp ce se aflau în drumul spre Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Elena Marin i-ar fi spus logodnicului ei să o aștepte, fiind speriată că lucrurile s-ar putea schimba în tot timpul cât vor sta despărțiți. Cei doi au avut o ceartă înainte, fapt ce a dus la aceste declarații.

„Elena i-a spus că îl iubește, că abia așteaptă să se întoară la el acasă, după Survivor, că se vor căsători și că vor face ca relația să meargă mai bine ca înainte. Și i-a cerut să o aștepte, lucru pe care l-ar fi făcut orice femeie care știe că iubitul ei rămâne singur atâtea luni, mai ales că avuseseră o mică ceartă în cuplu și abia se împăcaseră. Asta a fost discuția, toți cei de la Survivor au auzit-o, era totuși în avion, iar acolo nu este prea multă intimitate”, a declarat o sursă pentru WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Ce i-a reproșat Zanni colegei lui, Elena Marin

Zanni a interpretat altfel vorbele colegei sale din echipa Faimoșilor și a profitat de context pentru a-i face acuzații grave, cum că i-ar fi infidelă logodnicului care o așteaptă acasă. Tânărul de 23 de ani i-a reproșat că îi face avansuri lui Cosmin Stancu, care este și el într-o relație.

„Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte că vrei o familie cu orice preț.(…)

Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura?”, i-a spus Zanni colegei sale. Atât Elena, cât și Cosmin au negat presupusa legătură dintre ei.

Elena Marin, concurentă la Survivor România 2021 și Andrei, logodnicul ei
Elena Marin și logodnicul ei, Andrei. Sursa foto: stirescu.ro

Ce reacție a avut Andrei, logodnicul Elenei Marin

Logodnicul Elenei Marin nu a stat pe gânduri și a reacționat imediat la această neînțelegere, susținând că are încredere în viitoarea lui soție și că nu crede în afirmațiile spuse de Zanni la adresa ei. Bărbatul a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre presupusa infidelitate a Elenei.

„Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei, dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi.

Dacă eram acolo, nu știu cum aș fi reacționat. E foarte complicat. Sincer, gândesc că duritatea show-ului este imposibil de imaginat din canapea. Chiar cred că nu ne putem imagina cât de greu este pe insulă. De aceea sper ca gândul și încurajările mele să ajungă la ea. Îmi doresc să câștige și să demonstreze că binele învinge întotdeauna răul.

Lucrurile sunt foarte simple pentru mine: am încredere în Elena și nu mă îndoiesc nicio clipă de ea. O cunosc bine și știu că, în lumea ei ideală, oamenii sunt curați și fără răutăți. De aceea suferă foarte tare atunci când se confruntă cu diferite răutăți. Pentru mine n-a contat ce a zis Zanni, pentru mine a contat doar cât a plâns ea. A fost foarte greu s-o văd așa, fără să pot face ceva. Neputința de a o proteja m-a deranjat cel mai mult”, a declarat Andrei pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT