Life

De la ce au pornit neînțelegerile dintre Betty Salam și Roxana Dobre, nevasta tatălui ei: „Au fost câteva chestii între noi”

Betty Salam a vorbit din nou despre relația cu Roxana Dobre, femeia cu care tatăl ei, Florin Salam, și-a refăcut viața după moartea Fănicăi. Cântăreața a lămurit misterul neînțelegerilor dintre ea și Roxana.
09.07.2022 | 16:13
De la ce au pornit neintelegerile dintre Betty Salam si Roxana Dobre nevasta tatalui ei Au fost cateva chestii intre noi
Betty Salam, fiica lui Florin Salam. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Betty Salam a recunoscut că au existat la un moment dat neînțelegeri cu Roxana Dobre, femeia cu care tatăl ei, celebrul manelist Florin Salam și-a refăcut viața.

Betty Salam a lămurit misterul relației cu Roxana Dobre. A recunoscut că nu și-au vorbit

Betty a recunoscut pentru prima oară că au fost anumite ”chestii” între ele și că toate au pornit de la gura slobodă a oamenilor.

ADVERTISEMENT

Acum, cele două se înțeleg foarte bine și, mai spune Betty Stoian, nu va mai asculta niciodată ce se aude prin stânga și dreapta pentru a nu distruge armonia familiei sale.

„Au fost câteva chestii între noi, neînțelegeri, din cauza oamenilor. Oamenii ne-au făcut să nu vorbim la un moment dat, dar nu știu de ce. Noi acum suntem cele mai bune prietene.

ADVERTISEMENT

O iubesc foarte mult, ea pe mine la fel. Ca niciodată, vorbim zilnic, ne vedem zilnic. E important să nu mai asculți ce spune lumea. Sunt energii foarte multe asupra noastră”, a spus Betty Salam în emisiunea „Fiță cu Adiță” de pe Youtube.

Dincolo de prietenia cu Roxana Dobre, Betty a făcut o serie de alte dezvăluiri picante despre ea, arătându-se în fața fanilor așa cum n-a mai făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a spus că nu a înșelat niciodată, că îi place să bea shot-uri la petreceri, că ar face lucruri ilegale dacă n-ar exista și consecințe și că în urmă cu un an a avut o intervenție la sâni.

„Mă judec foarte tare”

Operația la sâni a fost una necesară pentru confortul ei psihic, deoarece, susține ea, i s-au lăsat destul de mult după ce a născut.

ADVERTISEMENT

„Mă judec foarte tare. Eu sunt cel mai mare critic al meu. E mai mult un defect, pentru că nu reușesc să fac ce vreau. Uneori sunt prea prietenoasă cu cine nu trebuie. 

Trei calități? Sunt modestă, în limita bunului simț. Îmi place sinceritatea. Nu-mi place să exagerez cu nimic. Îmi place să fiu eu”, este autodescrierea pe care fiica lui Florin Salam și-a făcut-o la picnicul luat cu Adiță.

 

 

ADVERTISEMENT