Life

De la ce pornesc certurile dintre Viviana Sposub și George Burcea. Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de doi ani de zile. Asta nu înseamnă însă că între cei doi nu există și certuri în anumite momente.
18.10.2022 | 22:43
De la ce pornesc certurile dintre Viviana Sposub si George Burcea Ce o deranjeaza cel mai mult pe vedeta
George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună de doi ani de zile. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la momentul potrivit. Ambii erau concurenți la  emisiunea ”Ferma” de la Pro Tv, iar ceva i-a apropiat treptat.

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la emisiunea ”Ferma”

George Burcea se despărțire atunci de Andreea Bălan și a decis să dea o șansă unei noi relații, iar alegerea pare că a fost una cât se poate de bună. Viviana Sposub a vorbit într-un interviu recent despre cum s-au cunoscut, dar și despre cum se înțeleg după doi ani de relație.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta a vorbit și despre certurile care există în relația de cuplu, dar și cine este persoane care se aprinde repede, sau care știe să lase de la ea.

Finalista de la ”Bravo, ai stil” spune că de când l-a cunoscut pe platourile de filmare de la emisiunea ”Ferma”, cei doi au devenit de nedespărțit. De asemenea, deși există o diferență de vârstă între cei doi destul de mare, cei doi reușesc să se înțeleagă de minune.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub povestește că nu mereu totul este lapte și miere, însă ea se consideră cea mai înțeleapta în relația cu George Burcea. ”Eu mă consider cea mai înțeleaptă în relația asta”, a mărturist iubita actorului, într-un interviu acordat pentru Unica.

De cealaltă parte, George Burcea este cel impulsiv, după cum spune vedeta. Deși Viviana Sposub este de obicei cea care se aprinde destul repede, tot ea este cea care se calmează și își dorește ca lucrurile să nu se fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

De la ce pornesc certurile dintre Viviana Sposub și George Burcea

Ulterior însă, fostul soț al Andreei Bălan devine supărat, dar în final cei doi reușesc mereu să găsească o cale de mijloc pentru a se putea înțelege mai bine.

”Se întâmplă să ne mai ciondănim, pentru că suntem oameni. Eu mă aprind mai repede, mă supăr destul de repede, dar după aceea îmi trece și vreau să dau timpul înapoi: Hai, iubire, că nu a fost așa!’ Și de acum se supără el.

ADVERTISEMENT

Dar reușim întotdeauna să ajungem la un numitor comun și nu cred că stăm prea mult timp supărați, că stăm și în aceeași casă și ar fi culmea să stăm supărați, adică avem lucruri de făcut”, a mai povestit vedeta.

ADVERTISEMENT