Life

De la ce pornesc certurile în relația dintre Irina Rimes și iubitul francez: “Trebuie să fie pe bune”

Irina Rimes a făcut dezvăluiri despre relația cu iubitul francez, David Goldcher, și a recunoscut de la ce pornesc certurile dintre ei.
25.11.2022 | 14:09
De la ce pornesc certurile in relatia dintre Irina Rimes si iubitul francez Trebuie sa fie pe bune
Irina Rimes, detali despre relația cu iubitul francez. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes a vorbit despre relația cu iubitul francez și a dezvăluit de la ce pornesc certurile dintre ei. Cei doi formează un cuplu de anul trecut.

Irina Rimes a dezvăluit de la ce pornesc certurile în relația cu iubitul francez

Antrenoarea de la Vocea României și David Goldcher sunt împreună de un an și jumătate, iar vara aceasta s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

Lucrurile merg bine în relația lor, după cum a dezvăluit cântăreața uneori. Atât de bine, încât uneori este nevoită să înceapă o ceartă pentru a scăpa de monotonie, dar fără a exagera. Cei doi știu cum să gestioneze aceste conflicte.

În general, atunci când se ceartă, conflictele dintre cei coi amorezi pornesc de la nedreptăți.

“De la nedreptăți, atât (n.r. se ceartă). În rest cred că sunt cea mai calmă persoană din cercul meu de prieteni și în general de oameni pe care îi cunosc.

ADVERTISEMENT

Câteodată e atât de calm și atât de bine totul, că trebuie să născocim o ceartă. Trebuie să fie pe bune.”, a declarat Irina Rimes pentru cancan.ro.

Mama Irinei Rimes a fost impresionată de iubitul artistei

Irina Rimes a dezvăluit, acum ceva timp că mama ei a fost foarte impresionată de David Goldcher și i-a spus fiicei sale că trebuie să-l păstreze.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost la o cină cu familia cântăreței. După ce oaspeții au plecat, artista a stat afară, iar iubitul ei a rămas în casă și a strâns masa.

Acela a fost momentul în care mama antrenoarei de la Vocea României a fost plăcut surprinsă.

“Mama a rămas cea mai impresionată de el. Am avut o masă foarte mare, au venit pe la noi rude.

După ce au plecat oaspeții, noi am ieșit să îi petrecem. Cred că am stat vreo jumătate de oră afară, poate chiar mai mult. David a rămas în casă. A strâns singur masa și a spălat vasele.

ADVERTISEMENT

Când a intrat mama în casă, mi-a zis: ‘Irina, Irina, pe ăsta poți să-l păstrezi. Ăsta îmi place’.”, a povestit Irina Rimes anul trecut, în cadrul podcast-ului Acasă la Măruță.

La rândul ei, și Irina Rimes i-a cunoscut pe părinți iubitului ei.

ADVERTISEMENT
Tags: